Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 oktober 2022, de start van een druk weekend!

Ik mag weer voor een groepje mensen koken, zo leuk… Gisteren boodschappen gedaan en de eerste gerechten in de oven gezet. Zelfs de soep voor vanavond is al klaar. Het gaat dan ook om 2x diner, 2x lunch en 2x ontbijt, we gaan onze gasten een heel weekend in de watten leggen!

Ik ben er zelfs voor naar de kapper geweest. Of beter ik moest naar de kapper. Mijn haar was gaan klitten, een soort van dreads had ik, en dat was erg vervelend bij het slapen gaan. Ik was er zelf van overtuigd dat ik kaal moest om dit op te lossen maar het is ongelooflijk, dat hoefde niet. Wat een kunstenaar die kapsteres! Ze doet het dan ook al 51 jaar, een heerlijk mens.

Ik ga aan de slag, ben er klaar voor. Eerst ff op pad met Sam. Tis een mooie ochtend, ff genieten van de opkomende zon, de dauw op de weilanden en het gekrijs van de roeken. Ff genieten van het moment! Meer is er tenslotte niet. Fijne dag en ga dit weekend genieten lieve mensen! De wereld zoals we hem hebben gekend dondert snel in elkaar. Maar daarover later meer, kusssss….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *