Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 oktober 2022, terwijl biden eigenhandig een kernoorlogje aan het rochelen is gaat buma in Leeuwarden uit zijn bol.

Gisteren was er een preventieve fouilleringsactie in de stad. Zo’n over het paard getilde burgervader verklaard dan gewoon de hele binnenstad tot veiligheidsgebied (om niets) en stuurt zijn lakeien de straat op om zijn burgers te pesten. Om ze diep in hun aars te nemen, hun privacy te schenden, volledig schijt aan ze te hebben. Gelukkig interesseer het de burgers geen flikker, die zijn druk met zich te vermaken, nu het nog kan. Dan zijn rechten niet zo belangrijk voor die sukkels, ze denken dat ze toch niets te verbergen hebben.

Niet dat ik er last van heb gehad, maar hoe is dit mogelijk? Preventief fouilleren was een dingetje. Dat doe je niet zomaar, daar heb je hele goede redenen voor nodig. Niet meer, we hebben het maar te pikken. We zijn verworden tot een politiestaat. Ik kan er niets anders van maken.

Maar ik ga weer koken! Gisteren heeft mijn sous een overheerlijk, pittige pompoensoep gemaakt, konden de gasten smullen van 4 verschillende soorten quiches, gevulde portebello’s en een heerlijke salade. Nu aan de slag met het ontbijt. Havermout (dat doet het altijd goed), osawacake, yoghurt, vers brood, boerenkaas, zelfgemaakte bramenjam en nog zoveel meer! Ik ga proberen wat foto’s te maken, dat heb ik gisteren ook geprobeerd maar is niet gelukt. Op het moment van uitserveren is het zo druk dat dat er dan bij inschiet. En op het einde was er niets meer over om nog een fatsoenlijke foto van te maken. Het gaat weer een mooie dag worden! Maak er wat van lieve mensen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *