Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 oktober 2022, gisteren had ik een discussie met iemand die heel boos was.

Niet op mij gelukkig maar op ene klaver. Er circuleert een filmpje rond op social media met deze man in de hoofdrol. Laat ik het ff anders zeggen, het filmpje cirkelde niet rond maar overspoelde het internet. De persoon waarmee ik de discussie had was blij dat er nog medestanders rondliepen in de tweede kamer. Dat die dit filmpje had opgenomen en verspreid. Mijn broek zakte af.

Ik probeerde voorzichtig de opmerking te maken dat niets, maar dan ook helemaal niets, per ongeluk wordt gelekt uit dat wespennest. Dat alles geregisseerd is, gepland, met voorbedachte rade. Bedoeld om het gepeupel een bepaalde kant op te sturen. En toen waren ze dus wel boos op mij. Niet alleen die persoon maar meerdere mensen uit die groep keerden zich tegen mij. Nou geniet ik daarvan dus gooide ik nog wat olie op het vuur door op te merken dat ze zich precies gedragen als de bedoeling is, als een stelletje schapen🤠. Nou dat moet je tegen wakkere mensen niet zeggen! Dan heb je het gedonder in de glazen. Hahahahaha…

Ik ben, dit keer, nog niet verwijderd uit de groep, De afgelopen 2,5 jaar ben ik uit zo’n beetje alle groepen of clubjes gegooid die de vrijheid vertegenwoordigen, maar dit x kreeg ik alleen een reprimande van de groepsleider. Of ik mijn bek even wilde houden. Natuurlijk met alle plezier.

Tis fascinerend om te zien hoe mensen, nu al eeuwenlang, met zich laten spelen. Zich voor een karretje laten spannen alleen maar omdat ze bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Het lijkt af en toe wel of ik in de film Groundhog Day meespeel. En das best saai… Ik hoop dat het na dit leven een x de andere kant opgaat. Nu weet ik het wel! Het enige wat moet gebeuren is dat meer mensen zichzelf gaan herinneren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *