Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 oktober 2022, toen mijn moeder mijn condooms vond in mijn broekzak vroeg ze aan me: “Je doet er toch niet stoer mee hè.”

Sex was niet echt een gespreksonderwerp in die tijd. Zeker niet tussen ouders en kids. Op de lagere school werd er ook niet over gesproken, pas op mijn 12de kreeg ik een uitgewerkte tekening van een vulva te zien. Ik vond het er maar raar uitzien en van geen enkel belang. Mijn eigen piemel en die van vriendjes had ik al uitgebreid bestudeerd en menig buurmeisje had mij haar poesje laten zien tijdens het doktertje spelen. Ik was redelijk op de hoogte. Misschien ben ik de enige die deze ervaring heeft maar lullen en kutjes hadden geen geheimen voor mij, spelenderwijs heb ik ze mogen ontdekken, zonder dwang dat geluk heb ik dan wel weer gehad.

Ik ben er van overtuigd dat mijn zoons een hele andere ervaring hebben als het gaat over het aanschouwen van hun eerste flamoes. Dat ze al meer flamoezen hebben gezien voor hun 12de dan ik in mijn hele leven en dan heb ik niet stil gelegen. Het internet stroomt over van de pikken en de pruimen in alle formaten en standjes, je komt er niet onderuit. Daarnaast gaan scholen heel anders om met sex. Op de lagere school vinden al uitgebreide sessies plaats over hoe je neuken moet. Maar niet alleen dat! Seksuele voorlichting houd meer in dan alleen dat! Het gaat over of je een meisje of jongetje bent, of misschien wel een nijlpaard. Dat sex helemaal niet zo belangrijk is, dat we veel teveel waarde hechten aan de eerste keer. Dat dragqueen zijn heel normaal is en je in je reet laten neuken ook. Dat mannen kinderen kunnen krijgen, en dat moeders niet bestaan….

Ik schreef het een jaar geleden al, het gaat ze om de kinderen. Er wordt gesproken over het verstrekken van een lunch op school, wat op zich heel sympathiek klinkt, maar tis het niet. Tis een duivels plan om het eetgedrag van de kinderen te beïnvloeden. In de UK worden al sinds jaar en dag lunches verstrekt door de staat, daar vreten die kids nu kakkerlakken en meelwormen. Das namelijk goed voor het klimaat.

Scholen zijn indoctrinatie kampen, hoe jonger je ze beïnvloed hoe beter. Of het nu gaat over sex, voeding, klimaat, gender of wat er ook verzonnen wordt door de heersende elite, begin bij de jeugd. Hoever laten wij het komen voor we ze in bescherming nemen? Of is het al te laat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *