Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 september 2022, het kabinet vind het niet nodig een serieus onderzoek in te stellen naar de oversterfte.

Ivm AVG regeltjes is het niet mogelijk de juiste data bij elkaar te verzamelen. 1 jaar geleden kwam ik nergens binnen omdat ik weigerde mijn medische status aan te geven. Data slingerde rond als bladeren in de herfst, nergens hoorde je iets over privacy. Nu kan ik me voorstellen dat veel medelanders ook niet echt zitten te wachten op de waarheid rondom het doodgaan van al die mensen, dat ze liever hebben dat we ons druk maken over ons slavernijverleden.

Onderzoek binnen de jeugdbescherming is noodzakelijk zeggen mensen die in de sector werkzaam zijn. Volgens dit kabinet is dat overdreven. Er zit een Koerd in de gevangenis, in ons k*tlandje, een levenslange gevangenisstraf uit. ONSCHULDIG! Afgelopen week is er een boek uitgekomen over deze man. Daarin leggen 5 (5 lieve mensen) gevangenisdirecteuren uit waarom de man onschuldig is, 5 GEVANGENISDIRECTEUREN! Dit kabinet verzwijgt het en gooit de klokkenluider in de gevangenis.

Zo kan ik nog wel even doorgaan met het benoemen van criminele activiteiten uitgevoerd door de leden van dit kabinet. Talloze affaires komen dagelijks aan het licht maar wij houden onze bek. Bang te verliezen wat we denken te hebben. Gisteren riep ik op om in opstand te komen, om offers te brengen, gelukkig sta ik niet alleen…. Thx Marc….

2 reacties op “15 september 2022, het kabinet vind het niet nodig een serieus onderzoek in te stellen naar de oversterfte.”

p.s. Toen ik jou dat ooit vertelde geloofde jij mij zelf niet eens. De wereld is plat! eerst had ik ook mijn bedenkingen, maar weet het nu 100% zeker.

Zo zie je maar hoe ook jij geïndoctrineerd bent, oftewel gebrainwashed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *