Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 september 2022, Mogguh moeders, en gefeliciteerd!

Ik hoop dat het daar een beetje rustig is:-) tis hier een zooitje mam, een teringzooitje! Ben benieuwd of jullie er daar iets van meemaken, het moet een fascinerend schouwspel zijn. Ach aan de andere kant is er niet veel nieuws onder de zon, de rijken proberen de armen nog wat meer te naaien, das alles. In mijn herinneringen was jij daar altijd al van het overtuigd, je stemde omdat het van pa moest, maar of je stemde op wat tie wilde vraag ik me af🤠.

Het gaat goed met mij mam. Ik doe wat ik moet doen en das fijn. Ben er zo klaar mee te doen wat anderen willen dat ik doe omdat dat de norm is, ik ben er mee gestopt. Meedoen aan dit toneelspelletje waarin niemand durft te zeggen wat tie echt denkt, voelt of vind lukt me niet meer. Vandaar dat ik door de maatschappij gecanceld ben. Uitgerangeerd. Op een zijspoor beland. Tis ff afwachten wat dat voor gevolgen gaat hebben maar wat maakt het uit?

Het zijn de zondagochtenden die ik het meeste koester. Als ik je kacheltje mocht zijn. Dicht tegen je aan in dat grote bed, veiliger heb ik mij nooit gevoeld. Op die momenten teer ik nog steeds. Als ik bang ben kruip ik weer bij je in bed, dat gevoel gaat nooit verloren. Ik hou van je moeders! Blijf bij me….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *