Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 september 2022, vrijheid!

Hoeveel mensen leven er op dit moment echt vrij? De meeste mensen zullen zeggen dat wij in een vrij land leven, maar das natuurlijk grote onzin! Zelfs een dakloze zwerver als moi wordt verwijderd van meerdere platforms, moet een nachie de gevangenis in vanwege het niet dragen van een mondvod of mag niet slapen waar tie wil slapen want das in ons k*tlandje not done. Dit land heeft niets met een vrij land te maken, we leven in een luxe gevangenis.

Maar omdat wij mensen zo godsgruwelijk hebberig zijn pikken we het. Zijn we bereid onze bek te houden. Op dit moment is er een bloedbad gaande in de verzorgingshuizen. Bejaarden vallen bij bosjes om. Er gaan er veel meer dood dan tijdens de plandemie maar we horen er niets over. De oorzaak is altijd een ABV’tje, Alles Behalve het Vaccin.

Bereid je voor lieve lezers! Be prepared, not scared. Zoek alternatieven, verbind, zoek elkaar op! Het wordt niet leuk maar we hebben wel een kans het hierna beter te doen🤠

Vrijheid van meningsuiting, we zijn het kwijt. Verkwanseld voor nep-geld. Dat wordt letterlijk beaamd door de woordvoerder van het witte huis, zie filmpje. Maar dat geld gaat het moeilijk krijgen, als dat al niet het geval is. Deze week hebben xi en vladimir een afspraakje. Voor het eerst sinds de oorlog in Oekraïne gaan ze gezellig met elkaar om de tafel. Verwachting is dat dat het startsein gaat zijn voor een nieuwe wereldmunt. Geen stukkie papier waar wij in moeten geloven om het waarde te geven maar een door grondstoffen gedekte munt. 54 van de rond de 190 landen hebben aangegeven dat ze die munt niet zullen aannemen. De rest ziet het wel zitten. Rusland is tenslotte leverancier van zo’n beetje alle grondstoffen die er toe doen en dat kunnen wij in de westerse wereld niet zeggen.

Één reactie op “12 september 2022, vrijheid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *