Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 september 2022, volgens buienradar is de winter in aantocht.

Vandaag lekker weer, morgen wordt het nog ff heet en daarna gaat de temp omlaag. Ik heb een paar laarzen op de kop getikt die mijn voeten tot -55 graden warm houden (volgens het foldertje)!Warme voeten en een warm hoofd, das het belangrijkste, ik ben er klaar voor.

Er rijden geen treinen tussen Lelystad en Dronten. Dat komt door een stroomstoring. Gelukkig zijn er geen problemen rondom Zandvoort, dat zou toch zielig zijn voor al die scooter liefhebbers. Afgelopen week reed er geen trein maar nu 12 per uur, tis tenslotte een internationaal feestje dat scooter rijden, das een stuk belangrijker dan, doordeweeks, een paar studenten op school afzetten.

Ondertussen gaat de energietransitie gedwongen door. Rusland heeft het westen niet nodig om van het gas af te komen. Stort de ECB nog steeds miljarden euro’s, vanuit het niets, op bankrekeningen van Italiaanse en Griekse banken, zodat ze niet omvallen en adviseert Boris het volk een nieuwe waterkoker aan te schaffen opdat ze £10 per jaar besparen op hun energierekening, die met minimaal £200 omhoog is gegaan, PER MAAND! Je moet wel eerst £20 investeren maar in het derde jaar ga je f**king £10 besparen! Stom klootjesvolk!!!

Tis allemaal voor “The Greater Good” , voor ‘The benefit of the People’. Ach, ik heb mijn laarzen en mijn hoed, ik ben er klaar voor…

Één reactie op “4 september 2022, volgens buienradar is de winter in aantocht.”

Goedemorgen Koert,

Ineens zag ik het voor me, een dorpsomroeper. Ken je ze nog? Nee natuurlijk niet, want er kwamen plakkaten, kranten, en later, radio en televisie. Maar ondanks alles zie ik ineens Koert de (dorp- of stads) omroeper die precies hetzelfde doet als honderden jaren geleden. Door de straten van de stad, de bel bellen en aandacht vragen voor wat de “lord en masters” van die tijd wilden dat het in de koppies van het volk geprent werd. Denk dus niet dat de dorpsomroeper is uitgestorven, het tegenovergestelde is waar, alleen kennen we ze niet meer, zijn het geen bekende (betrouwbare?) gezichten meer die het ‘nieuws’ rond bazuinen, maar occulte, als in verborgen, obscure, als in duisternis gehulde, repetitoren van wat de huidige ‘lord en masters’ willen dat in de hoofden van de mensen wordt geprent, of ingestraald. Koert jij bent niet een nieuwerwetse omroeper (gelukkig?), je bent nog van de oude stempel. Elke stad had er eentje, een familiair gezicht, iemand die je kon vertrouwen, en bijna iedereen nam het voor waar als de omroeper de laatste o zo belangrijke nieuwe bewegingen en beweegredenen van de elite naar buiten bracht.

De omroeper wist van de prins geen kwaad. Gek he!? Het was de prins zelf die hem betaalde, dan kun je nog zo veel kwade zaken weten over de prins, maar dat ga je als omroeper niet rondvertellen, of toeteren. Je weet “wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.
En nu we het toch over “woord voeren” hebben, of woordvoerders. Daar komt natuurlijk weer een verrassing; Profeet en Advocaat hebben beide dezelfde betekenis, “voor iemand spreken”, of “toegevoegde stem”.
En als klappertje op het vuurpijltje: “Alle profeten zijn vals”, het zijn vanaf de tijd dat we spreken konden altijd de brengers van (betaald) nieuws geweest, dat wat de elite wilde dat het volk moest weten. De elite heeft de woordvoerder altijd goed betaald voor het versrpeiden van propaganda, “fake news”.

Koert, ik weet dat je van de oude garde bent, hardnekkig, koppig, maar STOP alsjeblieft NU met het verspreiden van “de propaganda van de elite”. ALLES wat t.v. brengt, kranten, tijdschriften, wetenschap, nieuwsbrieven, bedrijfsnieuws, Donald Duck, holleywood, Netflix, HBO, wereldwijd, LAAT het zitten. Word een echokamer van jouw innerlijke zelf, vertel mensen over jouw laarzen, prima, maar laat die verdomde kutzooi wat over ons heengestrooid wordt, 24/7 via 80 kanalen, links liggen. Ik moest even wat krachttermen gebruiken.

Begrijp je wat ik bedoel. Stop nou en ga alsjeblieft schrijven vanuit JOUW HART, als er niets uitkomt, ook mooi, zie je gelijk wat ik bedoel. Maar als je je aanleert ZELF een BRON van informatie te ZIJN, dan kom je op een gegeven moment papier te kort, zoveel informatie ligt in jouzelf opgesloten. Dat zogenaamde nieuws van anderen is geen nieuws. Meningen, bladvulling, etc., zijn niet interessant. Jouw ZIEL, jouw GROEI, jouw STRIJD, jouw eigen ONTSNAPPING aan, nou ja ik gebruik het hier dan maar een keer, MATRIX. Die matrix is NIET door mensen aangelegd, en wordt niet door mensen in stand gehouden, althans niet bewust, 99% houdt het echter onbewust wel in stand. STOP ERMEE, please!

p.s. ; Als het me niet lukt 1 persoon te veranderen in 5 jaren (2020 – 2025), op zo’n manier dat die persoon ook niet meer terugschiet in zijn 3D denken en gedrag, maar doorschiet naar WETEN, dan ziet het er voor de planeet, althans de mensheid op de planeet, NIET GOED UIT. Als jij niet kunt veranderen Koert dan heeft dat dus ook ernstige gevolgen voor het nageslacht! De genocide is (nog steeds) in volle gang, wereldwijd, het heeft geen zin anderen te redden als je jezelf niet kunt redden. Het is bloedserieus, al lijkt het moorden om je heen soms niet op moord, maar euthanasie, vrijwillig ook nog, vergeet nooit wie er verantwoordelijk waren. Niet alleen de elite, maar ook diegene die het klankbord hebben gevormd, een doorgeefluik, van de leugens. Eenieder die niet DE WAARHEID kent, kan het ook niet spreken en DIENT zijn mond te houden, totdat de waarheid volledig is doorgedrongen. De tijd dringt, Draco dringt op en aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *