Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 september 2022, “semi fascistische terroristen” zo noemde de huidige president van de US de aanhangers van zijn voorganger in zijn speech gisteren.

Hoe zou dat overkomen denken jullie? Als je meer dan de helft van de bevolking ff wegzet als terroristen? Nu is het tegenwoordig mode om je tegenstanders te criminaliseren. Ga je niet mee in het narratief dan ben je een bedreiging, een fascist of een terrorist. Lekker makkelijk is dat! Ach we zien hier hetzelfde. Verdeel en Heers, daar draait het om, en wij, het klootjesvolk, zijn, ‘te bang te verliezen wat we denken te hebben’, om er wat aan te doen.

Ik was vrij jong toen ik erachter kwam dat ik me vooral niet teveel moest aantrekken van wat anderen over mij denken. Een jaar of 6, ik heb er al eens over geschreven. Hoe ik, midden op het schoolplein van Tanja te horen kreeg dat ik geen Dooiewetse (Dodewaarder) was en ook nooit zou worden. Het vervelende was dat zelfs mijn vriendjes aan de kant van Tanja gingen staan. Want tja wie wil er geen ‘Dooiewetse’ zijn?

Mensen willen graag ergens bij horen, “we hebben een clubje opgericht voor mensen met een lelijk gezicht, jij hoort erbij, jij hoort erbij”, das gezellig! Dat geeft vertrouwen, maakt dat je je zekerder voelt. In mijn tienerjaren barste het van de clubjes waar je bij kon horen. Je had punkers, disco’s, gabbers, alto’s, hakkers en kakkers, kheb het bij al die clubjes wel geprobeerd, zonder succes. Tegenwoordig heb je maar 2 clubjes, het ‘voor’ clubje en het ‘tegen’ clubje, meer is er niet. Mensen worden bewust tegen elkaar opgezet. Nuance is er niet meer, tis links of rechts. Links zet nu alles en iedereen, die niet hetzelfde denkt, weg als fascistisch, ongelooflijk! Zo’n democratische heks in NY zei tijdens een speech dat alle Republikeinen de stad maar moesten verlaten. Dat ze niet meer welkom zijn, ongelooflijk.

Ik weet tis allemaal afleiding en ik moet het in mezelf zoeken, maar tjonge, tjonge, hoe dan? Hebben jullie gehoord dat Zelensky zijn vakantiehuisje in Italië te koop heeft staan? Als je 50 miljoen euries hebt issie voor jou. Je kan het huisje ook huren voor 55.000 per maand! Moet je wel ff wachten tot de huidige huurders eruit zijn, een, rijk, Russisch echtpaar zit er een maandje in. Hahahaha, wat een wereld, ongelooflijk…,

Één reactie op “2 september 2022, “semi fascistische terroristen” zo noemde de huidige president van de US de aanhangers van zijn voorganger in zijn speech gisteren.”

Hallo Koert,

Ik spreek eerst mijn respect uit het volharden in het schrijven. Het is uniek wat je doet.
Ik ben echter een beetje teleurgesteld, ik had gehoopt dat je de innerlijke reis allang was begonnen. De waarheid zit van binnen, 100%. Ken uzelf! Gnoti Seauton!
Je blijft maar met je hoofd in de korf van de gemanipuleerde 3D werkelijkheid zitten. Zo nu en dan doe je dan een stukje natuur, brood, bijtjes en bloemetjes, verhalen uit het verleden, maar telkens klets je als een magneet tegen de ijzeren wand van leugens. Dit kan maar 1 ding betekenen, als je volledig vrij wilt zijn van al die leugens en B.S. die al duizenden jaren wordt uitgekraamd, dan zul je moeten ompolen (niet omscholen, want scholing is ook programmering, en omscholen dus dubbel).

Ik heb je een platform geboden waar je ander nieuws en andere kanten van het leven, andere visies op onze geschiedenis, religie en afkomst, maar dat platform is ‘in rook opgegaan’ bij een Linux update. Ik had al een voorgevoel toen ik er aan begon. 3d5d.space is volledig uit de lucht en aangezien er niemand die er ook maar een woord aan vuil heeft gemaakt, ga ik niet weken uittrekken om het platform weer in de lucht te krijgen. Met 3d5d.space ging ook mijn radioborealis.nl mee de vergetelheid in. Ook niemand die er een woord aan vuil heeft gemaakt.

Dit en veel andere zaken, hebben mij nog meer doen beseffen dat alles vergankelijk is. Het enige wat telt is jouw eigen houding, jouw eigen inzet om mens te zijn in een wereld geregeerd door Dracos (en dit MEEN ik serieus).

Ik leerde Helma kennen via haar boeken en later via internet (Lichtkind) en als je haar nog niet kende dan is hier haar uitzending van vorige week. Soms vind ik haar ook een beetje verwarrend, maar ze IS uniek en authentiek, je voelt aan alles dat ze BOVEN de 3D realiteit uitstijgt, of wil uitstijgen. Ze wil iedereen ook aanmoedigen deze enige (eigenlijk verplichte) stap in het leven te maken..

https://youtu.be/I97vAl6poqk

Groeten uit Rotterdam

Arthur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *