Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 augustus 2022, moet het er toch nog een x over hebben.

Waarom? Omdat het verhaal verteld moet worden! Dat het lastig is en dat 70% van de bevolking het liever niet wil horen, begrijp ik. Maar we zullen er iets mee moeten. Het gaat alleen maar erger worden. Op dit moment schatten ze dat, wereldwijd, 10.000 mensen per dag dood gaan aan vaccinatieschade. Dat waren er een aantal maanden geleden nog 6000, het loopt op! Mensen vallen dood neer op straat? In het zwembad of op schoolkamp, ongelooflijk…

youtube heeft zijn voorwaarden veranderd sinds gisteren. Het is nu geoorloofd om aan te geven dat mondvodden niet werken en dat de vaccins niet voor 100% effectief en veilig zijn. Artsen verlaten het schip. Kan ook wel ze hebben hun spaarpotje de afgelopen 2 jaar flink aangevuld. €40 per gezet vaccin en €3600 voor het melden van een overlijden vanwege covid. We kennen allemaal de verhalen! Dat iemand die in het ziekenhuis beland vanwege een motorongeluk, en daar overlijd, getest wordt op covid en bij een positief resultaat als covid dode werd weggeschreven. Het is echt gebeurd, wat zijn we trieste wezens.

Het grote probleem is dat je jezelf niet kan laten onvaccineren. Maar er niet over praten en het negeren helpt ook niet. De vaccins zijn niet veilig en zeker niet effectief. Je zou toch denken dat dat voor iedereen wel duidelijk zou moeten zijn? Niemand weet wat die vaccins op de langere termijn voor schade aanrichten in het lichaam. Nou ja, niemand? En daarnaast we komen er snel genoeg achter. Hieronder een paar krantenberichtjes en een link naar een youtube filmpje van 24 augustus, over mensen die ‘plotseling’ zijn gestorven de afgelopen maanden. Er mag in sommige landen over gesproken worden, in ons k*tlandje nog niet.

Het verzwijgen heeft geen zin. Er zijn kuren die je kan doen om de dodelijke werking van het vaccin af te remmen, en wie weet helemaal te stoppen. Wat iig helpt is het in de ogen aankijken en ermee aan de slag gaan. Of wacht je liever af tot jij of je kids dood neervallen?

https://youtu.be/gkQ7LsHPASA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *