Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 augustus 2022, #nooitvergeten.

Das voor mij niet moeilijk. 30% is niet gevaxxt, volgens google is iets minder dan 69% van de NLders volledig gevaxxt. Of je dat moet geloven is een tweede maar laten we dat als uitgangspunt nemen. Hoe zouden die geprikten zich voelen? Gaan ze weer massaal voor de nieuwe spuit? Voor het nieuwe vaccin van moderna? In de UK heeft de UK Vaccination Authority dit vaccin, afgelopen week, goedgekeurd. Tis een vaccin speciaal voor de omnicron variant, en na een grondig onderzoek, van een paar maanden, onder 437 vrijwilligers (officiële cijfers uit het rapport van moderna zelf) blijkt tie veilig en effectief!

In de UK spreken ze over een oversterfte van meer dan 1000 mensen per week. En dat al 15 weken lang. Dat ruimt lekker op. In ons landje leggen, in vergelijking met de jaren voor corona, zo’n 2 tot 400 mensen per week extra het loodje. 1 van de belangrijkste doodsoorzaken tegenwoordig is het ‘Sudden Adult Death Syndrom’. Op rauwkaartjes en grafstenen vind je steeds vaker ‘geheel onverwachts van ons weggenomen’. Hoe zouden al die gevaxxten zich voelen? Het probleem is dat ze er met mij niet over wil praten. Niet alleen met mij niet, je hoort er helemaal niets over. Er wordt niet over gesproken! Vaccindoden taboe.

Ik heb het al eerder opgeschreven, 1 op de 5000 prikken leid tot een ernstige ziekte of de dood. En dat binnen 1 jaar. Wat die vaccins op de lange termijn gaan doen in je lichaam is een raadsel. En dat gif zit in mijn familie, in vrienden, geliefden, in gewone, leuke mensen! #nietvergeten, geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *