Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 augustus 2022, het gaat niet om covid.

Niet om Oekraïne, de boeren, om verplichte digitale ID’s of ‘you own nothing but will be happy’. Het gaat in mijn ogen niet om al die punten waar actiegroepen voor demonstreren. Het gaat maar om 1 ding, wie willen wij zijn.

Er zijn veel boze boeren en burgers. Boos zijn ze op echt van alles. Er zijn mensen boos vanwege de appjes van rutte. Vermoeiend lijkt me dat. Zelfs irritatie is al teveel, er zijn veel ergere dingen waar je je boos over kan maken. Bijvoorbeeld de 121 kids die afgelopen weekend uit de handen van smokkelaars werden gered in Amerika. Daar doen ze er ogenschijnlijk nog wat aan. Hier in Europa laten we het gewoon gebeuren.

Het is ongelooflijk hoeveel kids er ‘getrafficked’ worden. Het is lucratiever dan drugs. En we laten het gewoon gebeuren. We zouden ons er boos over kunnen maken, we zouden kunnen stoppen met zeggen dat we er toch niets aan kunnen doen. Nou heeft boos worden niet zoveel zin. We zouden kunnen kiezen wat voor mens we willen zijn.

Alles draait om geld, ons is is een illusie voorgespiegeld dat financiële onafhankelijkheid het hoogste doel is. Onze geestelijke onafhankelijkheid hebben we verkocht aan google, apple en netflix. Het gaat niet om de appjes van rutte, het gaat om wie wij willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *