Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 augustus 2022, je kan het je niet voorstellen, dat is het grootste probleem.

Je kan je niet voorstellen dat de wereld zo slecht is, dat er mensen zijn die zo slecht zijn. En ons probleem is, hoe krijg je dat bij iemand die net een beetje wakker wordt naar binnen? Ze kijken je aan of ze water zien branden. Ze kunnen er gewoon met hun kop niet bij. Dat het niet klopt, dat er dingen niet helemaal zuiver zijn OK, dat geloven ze wel. Maar om te beseffen dat er mensen zijn, mensen die zij vertrouwden, die zo slecht zijn, dat gaat te ver.

Zo’n hugooootje doet mij echt denken aan goebbels. joseph was minister van propaganda, hugoootje van verplichting en dwang. Hoe komen dat soort mannetjes tot wat ze doen? Joseph had een geweldige bewijsdrang, tegenover zijn ouders, en natuurlijk ten opzichte van hitler. Dat zie je bij hugooootje ook terug, hugootje gaat altijd een stapje verder dan markie van hem vraagt, tis net een loopse hond. Dat naast de ongelooflijke ijdelheid van de man. Deze man is gewoon slecht.

Maar probeer iemand die heeft meegedaan aan het wereldwijde medische experiment daar maar van te overtuigen. Op zich wil ik dat ook helemaal niet doen. Maar toch merk ik dat deze mensen, nu, zelf het gesprek willen aangaan. De 70% die zich heeft laten vaxxen begint in te zien dat het toch niet zo effectief en veilig is als hun was beloofd. Sommigen beginnen zich af te vragen waarom wij de keuze hebben gemaakt niet in de propaganda van onze minister van verplichting en dwang te trappen. Leg dat dan maar eens, rustig, uit met de kennis die wij nu hebben. Das niet te doen. Tis te onvoorstelbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *