Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 augustus 2022, kheb het niet helemaal af kunnen luisteren maar man man…

Kreeg het voorgeschoteld via een YouTube kanaal. Dacht eerst dat het een geintje was! Maar het was geen geintje, er zat een volwassen man onbedaarlijk te janken omdat tie ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ had gezongen tijdens het homootje kijken feestje. Die gozer ging echt helemaal los, op radio 1, en de donkere interviewster van het programma zei niet: “stel je niet aan vent, je hebt een liedje gezongen, doe normaal!“ Nee dat mens ging er gewoon serieus op in.

Ik ben zelf nooit naar een kanaaltocht geweest. Kheb niets met het kijken naar mannen in een broek zonder achterkant. Maar prima dat ze een feestje vieren, vraag me wel af of het zorgt voor meer acceptatie. Tis ook geen homo feestje meer, tis nu een woke feestje. Een lhbtqrstuvw+ feestje, een blm feestje, antifa, anti zwarte Piet, anti Rusland, voor het klimaat, voor vluchtelingen, tis eigenlijk een feestje rondom het d666 programma. Een ‘hoe maak ik de samenhang in een gemeenschap kapot’ feestje. Een ‘hoe vernietig ik de cultuur van een land’ feestje. En daar horen jankende mannen zeker bij.

Tim jankte zo hard omdat hij het woord “knecht”had gezongen. En waar hij zich het meest voor schaamde was dat hij niet door had dat hij dat had gedaan. Knecht? Ik ben vroeger boerenknecht geweest en bij een rietdekker heb ik geknecht. Daar ben ik trots op. Bij Geurts Jam Fabriek plukte ik appels, kersen of keerde ik ze. Als knecht, een trotse knecht. 1 x ben ik pietenknecht geweest, dat was op de kerncentrale in Dodewaard, ik was een jaar of 14. Tis een geuzennaam als je het mij vraagt! Niets om over te janken op een radiozender.

Één reactie op “11 augustus 2022, kheb het niet helemaal af kunnen luisteren maar man man…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *