Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 augustus 2022, ik kan der met m’n harses niet bij, jullie wel?

Veilig en effectief, als je gevaxxt bent krijg je geen Covid meer, wordt je niet meer ziek, dan krijgen we onze vrijheid terug. Miljarden mensen hebben zich laten inspuiten met het gif, mannen als biden, volgens de media, zelfs 4x. En nu wordt diezelfde biden, voor de derde x achter elkaar, positief getest op Covid, hoe dan?

Praten jullie nog wel eens met mensen die gevaxxt zijn over pfizer of moderna? Waarschijnlijk niet. Het onderwerp wordt zorgvuldig vermeden merk ik. Om ons heen vallen steeds meer mensen om, vorige week een 38 jarige dame in Thailand, een 19 jarige voetballer in Italië, een wat oudere man tijdens het zwemmen. Het Sudden Death Syndrom waart rond, onder, (zal ik het gewoon zeggen?) de gevaxxten.

Zou er niet over praten de oplossing zijn? Ja, helaas wel. Hebben we eerder gedaan! Wat zeg ik, hebben we tientallen keren gedaan. Door er niet over te praten kan je de waarheid naar je hand zetten. Vorige week zijn 5 jonge artsen overleden, in 1 staat, in Amerika. 5 artsen onder de 40 die gewoon omvallen. Daar hebben we het niet over maar wel over een apenziekte die zich verspreid onder op sex beluste homofielen. Of over een paar machtswellustelingen die oorlogje spelen, toegejuicht en betaald door de zwijgende, voor een groot gedeelte, gevaxxte massa.

Ik ben heel benieuwd hoe de afname van de 5de booster gaat verlopen. Volgens die gnoom op volksgezondheid kan je hem vanaf 12 jaar komen halen. Mocht je er over twijfelen. Er een x met iemand over willen praten, laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *