Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 augustus 2022, jammer professor de Hert!

Zoals alle lichtwerkers, goeroes, volksmenners en toekomstvoorspellers heeft u het, in uw verhaal, niet over wat we het meest nodig gaan hebben in de nabije toekomst. Zelfredzaamheid en autonomie zijn het absoluut niet. Daar hecht u veel waarde aan. Daar hecht onze samenleving heel veel waarde aan. U wilt dat we ons organiseren, dat verenigingen de taak op zich gaan nemen ons te vertegenwoordigen, zoals religieuze instellingen dat doen op Urk of in Staphorst. Daar is wat anders voor nodig dan zelfredzaamheid of autonomie, meneer de Hert. Daar komt opofferingsgezindheid om de hoek kijken.

Dat is wel een dingetje, wie je ook beluisterd het komt altijd goed. De spirituelen brengen ons van 3 naar 5D, de Q aanhangers zien tRump als de grote roerganger, maar de meesten hopen gewoon dat het hun huisje wel zal passeren zolang zij maar zelfredzaam genoeg zijn. Nergens hoor ik iets over consequenties, over offers die gebracht zullen moeten worden. U bent nog steeds verzekerd ondanks dat u geen gebruik maakt van het reguliere zorgsysteem. Dat zou u liever niet doen maar u doet het toch. Omdat het moet. Omdat je, als je het niet doet, straf krijgt. Wat denkt u? Verandert dat iets?

Al met al vond ik het een matig interview. Warrig ook! Als jurist zou ik me schamen. Tuurlijk er moet een maatschappelijke discussie komen over hoever we gaan met de digitale waanzin. Maar daar gaan we hem niet mee stoppen. We moeten echt NEE gaan zeggen en ons organiseren maar dat zal consequenties met zich meebrengen. Dat zal gevolgen hebben voor je zelfredzaamheid. Voor je autonomie. En dan moet je vertrouwen op! Je geloofsgenoten meneer de Hert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *