Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 augustus 2022, goedemorgen professor Paul de Hert.

Ik ben uw interview aan het beluisteren via YouTube. Dat doe ik in delen want man wat duurt tie weer lang. Das wel een dingetje hoor, kunnen jullie daar niet wat op verzinnen? Kan dat niet wat korter? Of wat origineler gebracht? Hoe krijg ik dit bij mijn kids naar binnen? Tis namelijk verdomd interessant en belangrijk wat u zegt maar het duurt zoooo lang en de setting is zo saai.

https://youtu.be/b7hclprHGpY

U heeft helemaal gelijk! Wij moeten ons organiseren, nee durven zeggen. Tis ongelooflijk hoe we zijn weggezet als wappie’s, als mafkezen, domoren, staatsgevaarlijken als terroristen en dat we dat hebben laten gebeuren. We moeten alternatieven bouwen, op gaan staan. We moeten gaan geloven dat wij het verschil kunnen maken. Maar dat zie ik niet snel gebeuren. Daar moeten offers voor gebracht worden. Daarvoor moeten we alles op durven geven. Bereid zijn om voor een ander te lijden, ons ego aan de kant zetten. Daarvoor moeten we alles worden wat je in onze westerse wereld niet wilt zijn.

https://youtu.be/b7hclprHGpY

Tis, tot nu toe, wel fijn voor mij om naar u te luisteren. Ik kan u zeggen dat ‘nee’ zeggen niet altijd even makkelijk is. Als je er eenmaal mee begint blijf je namelijk aan de gang. Je moet wel, alles is, immers, met elkaar verbonden. Ik ga zo weer ff verder luisteren, meneer de Hert, tijdens het ontbijten. Benieuwd hoe het afloopt! Zeggen dat we nee moeten zeggen is 1 ding, het doen is wat anders…

https://youtu.be/b7hclprHGpY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *