Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 augustus 2022, 500 miljard, ietsje meer gaat biden uitgeven, 385 miljard daarvan gaat naar “the green deal”.

90 miljoen koste het bezoekje van nancy aan Taiwan. 550 miljoen gaat nogmaals naar Oekraïne, dat maakt het totaal wat ze daarheen hebben gebracht 5,5 miljard. En dat allemaal voor de democratie! De Amerikaanse democratie. Die El Zawahiri is de 60ste leider die door de Amerikanen is afgemaakt, voor de democratie, sinds de jaren ‘50. En dan tel ik JFK niet mee. Wat een zooitje.

Me er niet mee bezighouden is voor mij niet mogelijk. Vaak hoor ik dat ik me moet concentreren op mezelf. Mijn omgeving, laat de boel de boel. Dat kan ik niet. Als liefhebber van geschiedenis wil je erbij zijn als die wordt gemaakt. Wil je weten wat er om je heen gebeurt. Waarom iets gebeurt zoals het gebeurt. En vooral hoe de mensen reageren, hoe we het zover laten komen. Hoe we elke x weer in dezelfde val trappen.

Toch is het nog onvoorstelbaarder dan ik ooit had kunnen verzinnen. Hoever mensen bereid zijn te gaan door vast te houden aan wat ze denken te hebben. Bereid zijn de olifant in de kamer, niet, te benoemen. Een officieel onderzoek uit Duitsland heeft aangetoond dat 1 op de 5000 prikken tot ernstige ziekte, blijvende schade of de dood leidt. Toch begint die Gollum die op volksgezondheid zit al weer te ratelen over een 5de shot. Doe het niet lieve mensen, alsjeblieft….

Één reactie op “4 augustus 2022, 500 miljard, ietsje meer gaat biden uitgeven, 385 miljard daarvan gaat naar “the green deal”.”

99% gebeurt niet echt, maar is perceptie. Koert je was heel even naar jezelf aan het keren, maar wordt toch weer de echokamer van de leugens.

Wanneer luister je naar je hart en ga je de berichten die daarin binnenkomen beschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *