Categorieën
Niet gecategoriseerd

31 juli 2022, het lukt niet.

Er knalt teveel door mijn hoofd. Ik krijg het niet geordend opgeschreven. Oorlog, manifesteren, succesvol zijn, honger, van alles wil eruit. Het is chaos in mijn hoofd, wanneer houd het op.

Het regent weer, ongelooflijk hoe vaak het hier regent ondanks dat het een zeer droog jaar is. Misschien is dat het wel, ik ben er gewoon zo klaar mee. De leugens die ons worden opgedrongen, de waarheid die ons onthouden wordt. Nergens kom ik iets tegen, in de media, over het voornemen van “the speaker of the house” om Taiwan te bezoeken en wat Xi daarvan vind. Op zich een cruciaal dingetje.

Wat ik wel langs zie komen is dat wij weer gaan zorgen voor een nieuwe ramp! Die verdomde consument weet zijn plek niet. Alleen de kop zegt al genoeg. Toch knap van zo’n journalist om het hele artikel in 1 zin te vangen. Een ban op het verkopen van haardhout lijkt mij wel het minste! Doodvriezen doe je tenslotte voor een ander!

Één reactie op “31 juli 2022, het lukt niet.”

Weer raak Koert! Men lanceert de ene angst na de andere, het wordt kritiekloos aangenomen. Als de TV of de krant het meldt, is het waar, zo denkt men. Het zelf nadenken is afgeschaft lijkt het wel. Men wil niet vrij zijn, luisteren naar regels (van de (r)overheid) is veel eenvoudiger. Op naar het, vrijwillig gekozen, slavensysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *