Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 augustus 2022, bijna winter!

Maar eerst krijgen we volgens MSM nog een hele hete maand augustus. Na gisteren wat mij betreft zeer welkom maar het wordt gebracht als Armageddon. En dat werkt, al die angstporno die over mensen wordt uitgestort via tv, internet en kranten heeft zijn nut. Hierdoor leid men de massa af, kijken ze niet de juiste kant op. Geconditioneerde schapen, te bang om de waarheid in de ogen aan te kijken. Crisis op crisis schotelen ze ons voor en ondertussen worden we bezig gehouden met festivals en vakanties. geen tijd om zelf na te denken.

Nu worden er steeds meer mensen wakker lees ik op social media. Ik vraag het me af. Wat is wakker zijn? Dat je het niet eens bent met het kabinet aangaande de coronamaatregelen, daar begon het mee. Nu is het groter, klausje van het wef komt erbij en nog een hele riedel aan “complottheorieën”. Er zijn wakkere mensen die demonstreren, ze zijn tegen een heleboel en willen niets verliezen. Er zijn spiritueel wakkere mensen, zij geloven in een betere wereld hier op aarde waar zij gelukkig kunnen leven. En er zijn wakkere mensen die geloven dat er een prins, op een wit paard, ons komt redden. Nothing to worry! Popcorn erbij en “enjoy the show”.

Het gaat sws een hete maand worden. Steeds meer komt er aan het licht. Schokkend wat er in Duitsland allemaal wordt geopenbaard over de gifspuiten. Ongelooflijk hoe MSM er hier helemaal niets over vermeld. Maar tis pas het begin, er gaat nog zoveel volgen. Het is ongelooflijk wat voor een misdaden er door de huidige regeringen allemaal onder de pet worden gehouden. Maar zolang wij ze blijven voeden door met ze mee te doen verandert er weinig. Wakker of niet dat maakt geen reet uit.

Één reactie op “1 augustus 2022, bijna winter!”

Zoveel ellende en shit en niets klopt meer. Wat een kutwereld! Ik heb maar een bootje gekocht met een fluisterstille motor die ik ook deels aan het opknappen ben. Woensdag wordt zo’n mooie dag en dat gaat mijn bootje het water in, koelbox met koud bier erin met koelelementen en gaan met die banaan. Lekker chillen en genieten. Of moest ik demonstreren en gaan lopen klagen? Wat kan mij deze hele fukking kutwereld nog schelen. Ik ga lekker doen waar ik zin in heb. En jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *