Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 juli 2022, verwarring en dankbaarheid, ik moet mijn weg nog vinden!

In de afgelopen 2.5 jaar is er nogal wat gebeurt! Het begon met immens verdriet, opgevolgd door intense woede en totale verwarring totdat dankbaarheid volgde. En dat is waar ik nu sta. De verwarring is er nog maar dankbaarheid overstemt op dit moment al het andere.

Verwarring! Waar moet ik over schrijven? Over dat de vaccins niet werken? Wat zeg ik? Niet werken, tis erger, dat ze je in veel gevallen zieker maken. Dat de klimaathoax ons de afgrond in drijft? Dat de BRIC’s landen hun eigen digitale munt hebben waarmee ze onderling zaken doen. Dat steeds meer landen aansluiten omdat ze geen vertrouwen hebben in het westen en liever zaken doen met China en Rusland dan met Amerika.

Of over dankbaarheid? Voor alles wat op mijn pad komt. Voor de mensen die ik mag ontmoeten. Voor Sam, Elanor, Frodo, Lou en Smurf. Voor de bramen jam die ik straks ga proeven, voor de liefde die ik voel. Dankbaar dat ik mag leren met mijn verwarring om te gaan. Dat er Arthur’s zijn, Rudi’s, Regina’s, Sarah’s en Claasjes die mij helpen. Dat er een Evangelie van Thomas is, dat er nog zoveel is om te ontdekken, daar ben ik dankbaar voor.

2 reacties op “27 juli 2022, verwarring en dankbaarheid, ik moet mijn weg nog vinden!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *