Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 juli 2022, “Lifting the Veil” elke dag weer een klein stukkie!

Vandaag de beurs, morgen de fed, wat “transitory” was blijkt toch erg hardnekkig. Niet dat het wat uitmaakt, we zullen uit alle macht proberen ervan weg te kijken. Pas als het op onze voordeur klopt worden we wakker, en dan is het te laat.

Er moeten alternatieven komen, ik roep het al ruim een jaar. Ziekenhuizen zijn niet te vertrouwen, de meeste huisartsen net zo min. Wat we eten en drinken is bagger, heeft niets te maken met geZONdheid. Wat we leren is BS, scholen, media, de bijbel alles is 1 grote leugen. Alternatieven waar we onszelf kunnen herinneren.

Pfff tis een lastig stukkie, ik kom er nog niet uit. Ben al sinds 05.00 bezig en tis nu 8 uur. Ik wil zoveel opschrijven maar toch lukt het me nog niet echt. Ik vind het zo jammer dat ik mensen zoveel energie zie steken in het in stand houden van dat waar ze tegen denken te strijden. Wat zou het mooi zijn als we die energie zouden gebruiken om alternatieven te bouwen. Nou morgen weer een nieuw stukkie, fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *