Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 juni 2022, Gisteren ben ik met Sam de stad ingelopen, naar het provinciehuis, lieverds.

Volgens de krant waren er een paar honderd demonstranten. Boeren stond er, niet demonstranten maar er stond boeren. Net als bij de demonstraties tegen de covid-maatregelen, toen demonstreerden er geen mensen maar covid-ontkenners. Of wappies zo werden we ook wel genoemd. Wappies is nu vervangen door het woord boeren. En die boeren worden, net als een jaar geleden de wappies, volledig gedemoniseerd.

Wat denken jullie wat er gebeurd als die heks van een kaag, op de Dam, samen met dat monster wat zich daar burger-birthing parent noemt, nu een kruisiging organiseren? En dat het Amsterdamse volk de keuze heeft wie er gekruisigd wordt? Ze mogen kiezen tussen een pedofiele dragqueen en een boer, wat denken jullie? Wie wordt er opgehangen?

Eeuwenlang worden we al in hokjes gestopt zodat we onszelf niet vinden. Het mooie is dat we er zelf in zijn gaan geloven! We identificeren ons graag met een groep, horen er graag bij. En daar gaat het bij mij dus altijd mis. Sinds ik op mijn 6de jaar van Tanja te horen kreeg dat ik geen Dooiewetse (Dodewaarder) was en ook nooit zou worden is het me nooit meer gelukt ergens bij te horen. En geloof me ik heb het geprobeerd hoor! Man, wat heb ik mijn best gedaan.

Maar mijn best doen is niet genoeg. Of beter, mijn best doen heeft geen enkele zin. Het gaat toch elke x weer mis. Probleem is dat ik niets ben. Ik ben geen boer, geen wappie, geen account manager, geen Dooiewetse, geen Fries, Nederlander of wat dan ook. Koert daar houd het wel mee op. Met honderdduzend fouten. Dat ben ik, meer is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: