Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 juli 2022, zo ik ben 2 dagen kwijt lieverds.

Sorry, ben ziek. Voel me hondsberoerd. Maar dat ik al 2 dagen geen stukkie geschreven heb daar kom ik dus echt vandaag pas achter. Wauw, de tijd vliegt voorbij. Nou viel er over de afgelopen dagen niet veel te schrijven, kheb in bed gelegen en de inhoud van mijn lichaam eruit gekotst. Das geen leuk verhaal. Laten we hopen dat het vandaag beter gaat.

Het begon niet beter. Toen ik opstond kwam er meteen weer wat gal omhoog. Maar das alweer een tijdje geleden en nu zit ik met een kopje thee te genieten van de opkomende zon. Zo maar weer naar bed want mijn lichaam voelt aan of er een tractor overheen is gereden. Alles doet pijn. Spierpijn, buikpijn, hoofdpijn, pfffff ben er wel klaar mee.

Nog 1 dagje, dat voel ik, dan ben ik er weer vanaf. Vooral die spierpijn is zo verdomd vervelend. Mijn benen voelen aan als lood, das helemaal niet lekker. Nou, ik ga weer naar bed. was weer genoeg inspanning voor vandaag, fijne dag!

2 reacties op “3 juli 2022, zo ik ben 2 dagen kwijt lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *