Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 juni 2022, wat een rust zo zonder mobiele telefoon lieverds.

Het gaat niet zo goed met het ontvangen van een nieuwe simkaart waardoor ik nu al bijna een week zonder phone zit. Via WiFi kan ik nog steeds op internet maar bellen lukt niet meer, wat een rust, ik raad het iedereen aan!

Niet dat ik zoveel gebeld wordt, maar het idee dat je niet gebeld kan worden geeft mij een heerlijk vrij gevoel wat ik van vroeger nog ken. Gek dat we het zo belangrijk zijn gaan vinden ‘bereikbaar’ te zijn. Niet telefonisch bereikbaar zijn heeft zo zijn voordelen, dat je niet bereikbaar bent bv.

Sta op, en herinner jezelf. Ik ben er veel mee bezig. Het klinkt raar maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik onbereikbaar ben. Vroeger niet, in de tijd voor de mobiele tel, maar nu ook niet. Dat ding maakt ons juist onbereikbaarder. Het sluit af wat ons bereikbaar maakt. Wat ons nader tot elkaar brengt, het sluit ons af van ons gevoel.

Nou ja das mijn idee, en das wat ik mijzelf herinner. Volgens mij is een tel helemaal niet nodig om bereikbaar te zijn. Nu heb ik sws het idee dat de meeste mensen om mij heen niet te bereiken zijn en dat maakt het misschien ook wat makkelijker zonder tel. Lekker rustig, heb ik tijd mijzelf te herinneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *