Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 juni 2022, het gaat een rommelig nachie worden daar aan de andere kant van de oceaan kids!

De autoriteiten hebben gewaarschuwd dat de protesten kunnen escaleren van “mostly peaceful” tot “Somewhat peaceful”. Antifa is van plan Washington DC plat te branden. Kerken worden gebarricadeerd. Amerika gaat de ‘Night of Rage’ in, sterkte daar!

Politici proberen niet eens meer de schijn op te houden dat ze er voor het hele volk zijn. Presidenten gooien nog wat olie op het vuur. Overal in onze ‘beschaafde’, westerse, ‘eerste wereld’ worden mensen tegen elkaar opgezet en man wat laten ze zich graag sturen. Het is zo ‘obvious’, zo overduidelijk, en zo fucking vermoeiend, wat een triestheid.

Maar goed, Elanor gaat lekker! Met een grote tractorband achter haar aan zwoegt ze door het weiland. Ze werkt hard! Heeft er zin an en Frodo hobbelt er achteraan. Hij vond het in het begin nog wat eng, dat lawaai van die band, en dan nog al die rommel die om zijn moeder heen hangt maar zijn nieuwsgierigheid wint het toch altijd weer van zijn angst en daarna ziet tie de lol er wel van in. Ik zie me al helemaal met Luuna, Elanor, Frodo, Lou, Smurf en Sam de wereld door banjeren. En wie weet sluiten er wel meer mensen aan. Mensen die opstaan en zichzelf herinneren.

2 reacties op “25 juni 2022, het gaat een rommelig nachie worden daar aan de andere kant van de oceaan kids!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *