Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 juni 2022, soms ben ik wel eens bang dat ik niets weet op te schrijven lieverds.

Dat ik hier lig, in mijn holletje, met een totaal leeg hoofd. Maar daar hoef ik me niet druk om te maken, er gebeurt genoeg, zowel intern als extern..

120.000 pond heeft een mevrouw, eergisteren in de UK, ontvangen als compensatie voor de dood van haar verloofde na zijn astrazeneca shot. Ze is de eerste, in de UK, die compensatie krijgt toegewezen van de rechtbank. 8 dagen na het, voor 95% effectieve en veilige, prikkie stierf de beste man overduidelijk aan het gif in die spuit. Dat staat ook officieel op zijn grafsteen, “dood vanwege Covid vaccinatie”. Mevrouw is niet tevreden. Ze vind het een schijntje. 120.000 pond is niet echt veel, wat vinden jullie? Maar daarnaast, je doet mee aan een medisch experiment, dan moet je niet zeuren toch?

Geprikten, vooral de vol geboosterden, lachen mij uit. Gezond als een vis vliegen ze de wereld over, rennen van festival naar festival, geen vuiltje aan de lucht. Het rivm en cbs hebben ons afgelopen week verzekerd dat de oversterfte NIET aan de vaccinaties ligt DUS is het zo. Kom we nemen er nog 1 holadiejee, holadijoo!!

Hoe is het mogelijk dat mensen zo kunnen wegkijken? Of het nu gaat over die prikkies, onze economie, Oekraïne, die kloon biden, stikstof, het klimaat of kinderporno, 95% van de mensen wissen het effectief en veilig uit hun leven. Ze maken zich er niet druk om, het zal hun tijd wel duren, ze kunnen er toch niets aan doen, dan moet je er maar het beste van maken, wat kan jou het verrotten, laat ze de tyfus krijgen, ik ga lekker feesten….

Tsja, je kan ook zeggen “die mensen leven lekker in het nu” das dan wel weer een dingetje. Ik lig me hier maar rot te piekeren over alle leugens en hoe ik kan zorgen dat Sam, aankomende winter, nog wat te eten heeft, terwijl zij gewoon hun lul achterna lopen. Vertrouwen erop dat rutte en die heks van een kaag wel weer met een zak geld klaar staan om ons te redden. Dat jetten (ongelooflijk! Hoe komt dat op zo’n positie?) gaat zorgen dat er genoeg gas is deze winter. jetten, man man man, wat een afgang..,

Dat hele kabinet? Die van gennip? Dat mens op justitie? Die van der wal? jetten, hugootje, die wef-kloon ollongren, waar komen die vandaan? Hoe is dat daar gekomen? Zo’n de groot van d666, heeft niet eens genoeg stemmen gekregen om in de gemeenteraad van Hardenberg te zitten maar heeft de grootste bek in de tweede kamer, hoe dan???? Ach ik kan me er nog uren druk over maken, een boek over schrijven! Dat ga ik zeker doen. Nu eerst maar met Sam uit! Het houd hier op met regenen, of mag ik dat niet zeggen in deze ongekend droge periode?

Één reactie op “24 juni 2022, soms ben ik wel eens bang dat ik niets weet op te schrijven lieverds.”

Er zijn minder dan geplande moorden gepleegd. Het wordt steeds rustiger op straat, op de weg, en in sommige woonwijken staan er in steden ineens opvallend veel huurwoningen LEEG. Ik heb er een BLOKKER stoel aan over gehouden ad 300 euro, man is gestorven in zijn nieuwe stoel, dacht dat ie nog 20 jaren had te gaan. Nu met de lucht van zijn laatste ontlasting hebben familieleden de stoel bij het vuilnis gezet. Spiksplinternieuw! Met een luchtje, zoals alles in deze wereld, en ik zit er nu vrolijk op, omdat ik de stoel ten koste van een Hernia op mijn fiets van daar naar hier dire hoog heb verplaatst. Ze zeggen: ” de een zijn dood, is de ander zijn brood”. Ik snap Rutte c.s. steeds beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *