Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 juni 2022, vandaag begint tie officieel lieverds!

Gisteren zijn ze in China aangekomen. De BRIC landen, aangevuld met nog een paar Afrikaanse landen. Die komen daar bijeen om de toestand in de wereld te bespreken. poetin is de grote man, gisteren hield hij zijn opening speech en je kan zeggen wat je wilt, humor heeft tie wel. Zijn mopjes over de “moneyprinting western sociëty” sloegen aan onder het gemêleerde gezelschap, tsja wat wil je, het is toch ook komisch om te zien?

Zo’n biden die van zijn fiets valt en daarna gaat springen om te laten zien dat tie niets mankeert. borisje in de UK die dagelijks door het stof kruipt. macronnetje die de aankomende jaren moet gaan regeren zonder mandaat, man man, tis allemaal wat. En dan heb ik het nog niet over het hele woke gebeuren, over blm, crt of de defund the police acties. Wisten jullie dat Amerikaanse soldaten uitgebreid les krijgen over “Whiteness” ofterwijl “white privelege”? Das op dit moment belangrijker dan leren schieten. Komisch toch? Het moet, als je xi of vladimir heet, te komisch zijn voor woorden, wat een poppenkast, wat een trieste vertoning.

Wij gaan er bijna niets over horen. Informatie over deze top vind je niet op MSM. Europese leiders komen deze dagen ook bij elkaar, onder leiding van ursula. Onze premier gaat daar weer zijn grote broek aantrekken. Ruim 10 jaar in het centrum van de macht heeft uiterlijk weinig sporen nagelaten maar wel een innerlijk diep gemis. Als ik die man zie moet ik bijna overgeven, zijn energie, zijn hele houding, manier van praten en hautaine manier van doen, is om te kotsen. Solidariteit! Dat gaat het mantra worden. Tis onze oorlog, onze crisis, ons klimaat, ons leger, onze onzin. Moldavië komt bij de EU! Joepie!! Nu komt het goed…

Het zijn onze clowns. Wij betalen ze. Nou ik niet meer, maar wel al die mensen die gisteren in de file stonden. Die met trekkers boetes verzamelden, waar nu weer inzamelingsacties voor worden georganiseerd om ze te betalen, op de snelweg. Vannacht moest ik weer denken aan stalin, over zijn kip verhaal. Hoe hij een kip, levend, de veren uittrok om het daarna te paaien met wat kruimels brood. Wanneer staan we echt op? Is 2000 jaar BS niet genoeg? Wie doet ermee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *