Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 juni 2022, 3 tankwagens stonden hier gisteren voor de weilanden, en das de derde x dit jaar kids.

Het gaat om nog geen 7 hectare land waar, binnen 3 maanden, 9 tankwagens stront in zijn gepompt. Die weilanden lijken btw meer op biljartlakens dan op de weilanden die ik van vroeger ken, er groeit alleen raaigras. 1 grote, egale, groene lege vlakte, volgepompt met stront.

Ik heb vroeger veel gehooid, dan stond de boer op de kar en bracht ik de hooibalen met een riek naar de kar toe. Voor mij niet het ideale baantje aangezien ik hooikoorts heb maar ik genoot ervan! Als ik dan thuiskwam zat ik onder de bulten en eczeem, was ik bijna blind en nieste me een ongeluk maar ondanks dat deed ik het graag, geweldig werk!

Ik reed ook met de giertank rond. Die stront had ik eerst zelf uit de stal in de gierput gesodemieterd en dan na een tijdje reden we het uit over het land. Die geur zal ik nooit vergeten, heerlijk! Gisteren rook ik heel licht een strontgeurtje ondanks dat er 3 grote tankwagens zijn leeg gespoten in dat groene biljartlaken, jammer…

Tis druk op de weg, de Nederlandse boeren, burgers en buitenlui die terug willen naar normaal zijn onderweg naar Stroe. Man wat begrijp ik dat ze boos zijn! Dat ze woedend zijn op dit kabinet. Dat ben ik ook. Maar normaal? Kom op mensen, groene biljartlakens zijn niet normaal. 30.000 varkens in een stal is niet normaal, aardbeien in de winter niet, onze foodprint op deze aarde is abnormaal. Daar moeten wij wat aan doen.

Dit kabinet moet weg, kneuzen zijn het. Maar terug naar normaal? Dat gaat er bij mij dus niet in. Al wens ik alle mensen daar heel veel s6….

Één reactie op “22 juni 2022, 3 tankwagens stonden hier gisteren voor de weilanden, en das de derde x dit jaar kids.”

De bullshit verhalen van de politieke wanorde stinken nog erger dan de gezonde mest van koeien, buffels, geiten, en alle dieren die er al waren, miljoenen jaren, en nog zullen zijn na ons. Wanneer zullen wij schijt hebben aan wat al die politieke randmongolen en beroepsleugenaars nog aan propaganda door onze strot willen duwen? Kap met deze mensen te geloven, GA ZELF NADENKEN, IEDEREEN!

Nitraat en CO2, zijn UNIVERSELE frequenties, ze zijn precies goed voor onze levenssfeer op aarde, tenzij je graag in diepe grotten woont, omdat je niet tegen zuurstof kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *