Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 juni 2022, wat een heerlijke nacht vannacht kids!

Zeker omdat ik het dakraam van de caravan wagenwijd open had staan en me dat pas na een hele lange tijd realiseerde. En dat kwam eigenlijk door Sam die niet op zijn plekkie wilde liggen. Wat heel begrijpelijk was omdat het daar kleddernat was. Ofterwijl een heerlijke nacht!

Tis een drukke dag, Elanor en Frodo staan hier in de tuin en gaan vandaag op een werkvakantie van een week of 4. Ze gaan trainen om samen met Luuna en mij op pad te gaan. Met een huifkar! Man wat gaat dat leuk worden…

Aan het werk dan maar, eerst de kippen, de planten water geven hoeft vandaag niet. Een kort stukkie, moet nog zoveel doen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *