Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 juni 2022, tis ook jullie oorlog lieverds…

Zijn jullie het daar mee eens? Dat stuk ellende, wat zich premier noemt, heeft gisterenavond officieel de oorlog verklaard aan Rusland, want het is ook jullie oorlog, hij vind dat wij het daarover eens moeten zijn. Dat stuk vreten, die walgelijke, in en in trieste galbak, deze marionet van de NWO ritstelt ons land de derde Wereldoorlog binnen en wil daar jullie akkoord voor. Net als voor het slopen van onze boeren, voor het dragen van niet medische mondvodden, voor het op slot gooien van de samenleving, voor het onbetaalbaar maken van jullie leven door 25 miljard aan een hoax te verspillen, het is JULLIE probleem, en dat gaan JULLIE voelen.

Verdomme, ik laat me weer op de kast jagen. Das precies wat ze willen. Het is zo’n doortrapt spelletje, dat moet je ze nageven. Tsja ze zijn er dan ook al tig jaar mee bezig, tis niet dat ze het vandaag verzinnen. Alle scenario’s liggen klaar, het is aan ons ze naar de prullenbak te verwijzen.

Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, ouders zullen bereid zijn hun kinderen op te offeren voor het algemeen belang. Ik heb het de afgelopen jaren al vaker gezegd, het gaat om jullie kids. Jullie vrijheid, jullie leven. Blindelings loopt de massa in de val om maar niet te verliezen wat ze denken te hebben, makke, domme, bange schapen verslaafd aan jarenlange luxe. Walgelijk, bah nou wordt ik weer boos…

We hebben nog een paar weken om elkaar op te zoeken, netwerken aan te leggen, na te denken over hoe en wat we moeten verdedigen, om te verbinden. Het gaat nu heel hard. powell heeft al aangegeven dat ze, om de dollar te redden, een nieuw redmiddel gaan inzetten, lagarde zegt dat ze de inflatie gaat bestrijden met een nieuwe tool. Het is nu aan ons! Lockdowns, mondvodden, lege schappen, onbetaalbare prijzen, voedselschaarste, geen elektriciteit, geen gas staat ons in de aankomende maanden te wachten. En dan komen powell en lagarde met hun nieuwe tool! Een social credit system.

28 juni wil ik het weer een x proberen, misschien komen jullie dit x wel. We gaan het hebben over de rode of de groene pil, over vrijheid, over wat we moeten doen om jullie van een toekomst te voorzien. 28 juni, wie komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *