Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 juni 2022, ben ziek kids.

Spierpijn, hoofdpijn, moe, niet snotterig, man wat baal ik er van. ‘T zat er natuurlijk in, gisteren voelde ik dat ik grieperig ging worden. Ben meteen begonnen met vitamine C en paracetamol waarna ik om 20.00 mijn bedje in ben gerold. Het was een onrustig nachie waarin ik nog een paar x dat recept van paracetamol en vitamine C heb herhaalt. Ik moet zeggen dat de spierpijn al wat is weggezakt. Alleen dat volle wattenhoofd is nog niet weg, verdorie waarom nou vandaag?

Ik ga zo nog maar even slapen, das toch het beste medicijn. Ik hoop dat ik nog in staat ben vanmiddag ff naar de stad te fietsen, kheb het beloofd maar tis de vraag of het verstandig is. Zo eerst maar even de nieuwe videocast van Jorn Luka verder beluisteren, dit x met Frans Heslinga. Weer komen, net als bij Marcel Messing, de Anunaki voorbij. En nog veel meer ongelooflijke waarheden, alles staat op zijn kop.

Alles heeft een reden, niets is toeval! Ik hoor je Arthur, dank voor je berichtje. Tis een belangrijke week! Elanor gaat op werkvakantie om te leren hoe ze voor de kar moet lopen. Frodo mag mee om te kijken, hij is nog te jong om zelf aan de slag te gaan. Ik kan niet wachten om weer met de langoren op pad te gaan! Om antwoorden te vinden…

Één reactie op “5 juni 2022, ben ziek kids.”

Neem de volgende keer geen paracetamol. En alleen Vitamine C. Zul je zien dat je veel sneller hersteld. En als je toch echt “pijn” hebt, kauw op de bast van de een wilgenteen. Daar zit de natuurlijke pijnstiller in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *