Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 juni 2022, “liever dwingen dan stilzitten” is de kop, kids.

En dan verteld de eerste alinea ons iets over hoe moeilijk de verantwoordelijke taak van de minister is. Tis een artikel in de televaag. Een betaal artikel waardoor ik hem niet kan lezen. Gelukkig maarrrr.

Toen het verantwoordelijk was voor onze gezondheid had het het over vaccinatiedwang. Het zou van deur tot deur gaan om ons de gifspuit te geven. Dwang is schijnbaar zijn dingetje, daar heeft tie wat mee, komt tie op klaar. Ach daar hebben meer leraren last van.

Het zit er niet zo lang meer denk ik. Het is maar een heel klein pionnetje in een ingewikkeld luguber spel. Het gaat het einde van dit kabinet niet halen das voor mij een zekerheid. Niet dat wat er daarna komt beter is! Het barst van de hetten in dit k*tlandje, hersenloze zombies, geïndoctrineerde gekken zonder eigenwaarde.

Dwang! Hoe dan? Gaan we dit echt pikken? Dacht het toch ff niet! Daarom morgen ff naar Leeuwarden komen! Met z’n allen! Met z’n allen!Gezellig….

2 reacties op “4 juni 2022, “liever dwingen dan stilzitten” is de kop, kids.”

Koert ik hoop dat ik ooit weer rustig kan reageren. Nu vraag ik alleen, please, please, please, wees GEEN ECHOKAMER van de PROPAGANDA-MACHINE. NOOIT MEER KRANTEN TELEVISIE RADIO OF TIJDSCHRIFTEN ALS BRON VAN INFORMATIE NEMEN! HET IS BETAALDE (MOORDENDE) PROPAGANDA!

De demonen die jij steeds aanhaalt, leer nou eens hoe je ze uitdrijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *