Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 mei 2022, apenpokken, je moet het maar verzinnen lieverds!

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om er ook maar 1 letter verder aan te wijden. Nou 1 dingetje dan. Het blijkt dat de foto’s die gebruikt worden in de kranten oude foto’s zijn. Persoonlijk ben ik daar wel blij om nu we weten wie er vooral getroffen worden door deze vreselijke ziekte en waar de pokken zich bevinden bij deze mensen. Die foto’s hoef ik niet te zien.

Ondertussen bestrijd xi, in China, nog steeds omnicron. Sinds eind maart, nu bijna 2 maanden, verbied hij de inwoners van Shanghai, een stad met 26 miljoen inwoners, te leven. Ik vroeg mij af waarom Shanghai zo hard wordt aangepakt. Ook andere steden in China moeten af en toe in lockdown maar 2 maanden is wel erg extreem. Volgens de cijfers stierven er, vorige week, 3 mensen in Shanghai aan omnicron. De leeftijden waren, 87, 89 en 91 dat kan het toch niet zijn? Zerro policy ok maar 26 miljoen mensen opsluiten voor 3 doden gaat nergens over toch? Issie bang voor gezichtsverlies? Wat is zijn reden om deze mensen zolang op te sluiten?

Shanghai was de meest florerende stad van China, het financiële en industriële hart van het land. Waar Beijing het politieke hart is wordt in Shanghai het geld verdiend. Het was ook, voor decennia, de meest liberale stad. Als er in China al kritiek was op de partij dan kwam die meestal uit Shanghai. Tot niet zolang geleden bestonden er zelfs partij-kritische magazines en kranten in Shanghai. De mensen waren er vrijer dan in andere steden in China, een doorn in het oog van opperleider xi.

Even voor de record, xi is een vriendje van klausje die op dit moment in davos zijn feestje aan het vieren is. klausje is een bewonderaar van xi, als nazaat van een nationaal socialist kikt hij op dictatortjes. xi is bezig met een experiment in Shanghai, hij wil weer terug naar de tijd van de grote roerganger, maootje. De technologische vooruitgang in de wereld geeft hem de mogelijkheid de bevolking van Shanghai tot onder hun huid te controleren. Daar is hij op dit moment mee aan het experimenteren. Dat daarbij slachtoffers vallen dient, net als bij zijn voorganger, een Hoger Doel! Totale controle over miljarden mensen, World domination.

En klausje kijkt over zijn schouder mee, het Hogere Doel is iets waar meer wereldleiders en zogenaamde filantropen van dromen. Dat Hogere Doel hebben ze gekoppeld aan het bestrijden van allerlei zogenaamde maatschappelijke problemen om ons af te leiden van waar het werkelijk om gaat. Of het nu gaat om het klimaat, ras, geloof, virussen, gender of oorlog tis allemaal BS om dat Hogere Doel te bereiken. En verwende nesten die we zijn, laten we ons meesleuren in hun utopische droom. Hopend dat het ons huisje wel zal passeren. Geloof me, de enige hoop die ik ken is een hoop stront. Als wij onszelf niet gaan herinneren en op gaan staan dan gaat deze Grote Sprong Voorwaarts wel lukken. Er is geen prins op een wit paard, of een zoon van God die uit de hemel komt om ons te redden! De redding zit in ons, Jezus zit in ons. Sta op en herinner jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *