Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 mei 2022, hebben jullie onze min van justitie gehoord lieverds?

Ze heeft bepaald wie staatsvijand nummer 1 is. Zij en haar ministerie hebben bepaald waar de meeste dreiging vandaan komt en op wie de hermandad het meest moet gaan letten. Even tromgeroffel, boemberdeboemberderboem: Moi, jawel lieverds! De blanke autochtone man is Nederlands grootste bedreiging!!!

Ze vermeld er dan nog bij dat die man geïnfecteerd moet zijn met het rechts-extremisme virus maar das natuurlijk kneedbaar. Want wat is een rechts-extremist? Nou, op dit moment wordt iedere boer, burger of buitenlui die het niet eens is met het narratief tot rechts-extremist gebombardeerd. Tegen de corona-maatregelen? Rechts-extremist. Anti rutte? Rechts-extremist. Ga je bij die heks van een kaag op bezoek? Hop de gevangenis in, je bent een rechts-extremist. Niet eens met wat er in het oosten gebeurt? Aaaaahhhh je bent voor Poetin dus dan ben je een RECHTS-EXTREMIST!

Links is goed! Hoe woke’r hoe beter! Traditionele normen en waarden zijn obsoleet. Het woord moeder heeft die gnoom, die zich president noemt in de US, uit het woordenboek geschrapt. Bearthing person heet een moeder nu officieel. Mag ik alsjeblieft een kotsbakje?

Je hoeft btw niet blank te zijn om een blanke rechts-extremist te zijn. 1 van mijn vroegere voetbalhelden zit al een paar weken in de gevangenis terwijl hij verre van blank is maar wel autochtoon. Dit omdat hij weigert mee te doen aan dit absurde systeem, omdat hij inziet dat het narratief wat ons wordt opgedrongen totaal krankjorum is. Dat de massa zich alleen maar conformeert omdat het bang is te verliezen wat ze denken te hebben.

Ik heb meerdere interviews gezien met Brian Roy, een integere en liefdevolle man die veel heeft verloren maar het mooiste wat er is gevonden heeft. Geen gevangenis, geen straf of opgelegd verbod zal hem doen wankelen, daar ben ik van overtuigd. Hij heeft gevonden wat ons mens maakt en dan ben je niet meer bang. Dan huil je alleen maar om de pijn die je voelt bij al die bange mensen die gaan verliezen wat ze denken te hebben.

Maar de tranen zijn bij mij wel op. Huilen heeft geen zin meer. Laat het maar komen. Het is een kwestie van tijd voordat ‘The Earth will Rumble under the Heels of the Angry Mob.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *