Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 april 2022, The Ministry of Truth, hebben jullie er al van gehoord kids?

In Amerika noemen ze het de ‘Disinformation Governance Board’. The Department of Homeland Security heeft deze Governance Board in de afgelopen dagen opgericht omdat elon Twitter heeft gekocht. Niet dat het me verbaasd. Maar dat ze het gewoon officieel aankondigen is een tweede. Een regering die bepaald wat wel en niet waar is, denk ff na! Een markie, hugooootje en die heks van een kaag die bepalen wat wij wel of niet mogen geloven. Het moet de natte droom van iedere politicus zijn, hoelang blijft het plebs nog slapen?

https://youtu.be/AvAOoDWz-7o

In de tijd dat ik 1984 las zaten we midden in de koude oorlog. Nou moet ik zeggen dat het op dit moment ook verdomd koud is, ik stook al ruim 3 weken niet meer, uit pure koppigheid, maar tis geen pretje. Gelukkig heb ik Sam om me warm te houden. Maar ff terug op die koude oorlog, die was vrij simpel, Rusland was slecht want communistisch, Amerika goed want democratisch. China had in die tijd nog niets in de melk te brokkelen, een Chinees was een hardwerkend klein mannetje waar je babi pangang haalde. Het land zelf speelde geen rol op het wereldtoneel. Ik vond het altijd fascinerend om die Russische leiders te zien in de Douma, zo heet hun tweede kamer, al die mannen leken op elkaar. Vierkante grijze koppen met een bontmuts op, dikke jassen aan terwijl ze hun kernkoppen aan het tellen waren. Zo werden ze geportretteerd, verder wisten we niets over de Russen. Eigenlijk is er helemaal niets veranderd.

https://youtu.be/AvAOoDWz-7o

The Ministry of Truth bestaat al mijn hele leven. Wat zeg ik! Al eeuwenlang. Maar dat een “democratisch” land aankondigt dat ze er officieel één in gebruik gaan nemen is nieuw. Ach waarom ook niet? Het klootjesvolk accepteert het toch wel! Te bang te verliezen wat ze denken te hebben. Al moeten ze hun ziel verkopen, of is tie al weg?

https://youtu.be/AvAOoDWz-7o

Het gaat Toppie met Lizzy de Meerkoet, gisteren schold ik haar nog uit voor waterhoen, sorry meid! Haar 4 kuikens (pulletjes genoemd schreef iemand mij! Dank wat een geweldig woord!) zwemmen al parmantig achter der aan. Manlief werkt zich ondertussen een slag in de rondte, wat een geweldig schouwspel! Ik ga ze zo weer ff opzoeken. Gesellig🤠…

https://youtu.be/AvAOoDWz-7o

https://youtu.be/AvAOoDWz-7o

2 reacties op “29 april 2022, The Ministry of Truth, hebben jullie er al van gehoord kids?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *