Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 april 2022, het is wachten op het volgende schandaaltje lieverds!

Tis toch wel aandoenlijk om te zien hoe wereldwijd “celebrities” het boetekleed aandoen om ons af te leiden van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. Of het nu gaat om Johnny in de US of Johan in ons k*tlandje ze offeren zich op, om het plebs te vermaken, met de meest ranzige en trieste details over onze eigen donkerste fantasieën. Schaamte, spijt, medeleven en interesse in het slachtoffer worden overschreeuwd voor kijkcijfers en aandacht. Alles om ons bezig te houden. Kijkt u maar naar links, rechts is niets te zien!!

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

De EU heeft Elon gewaarschuwd dat ze Twitter verbieden als hij vrijheid van meningsuiting, op zijn voor 44 miljard aangekochte (wat had hij daar allemaal voor kunnen doen? Hoeveel mensen kan je voeden met 44 miljard?) platform, gaat toelaten. Letterlijk zei ene Breton (die vertegenwoordigd ons burgers in de EU, kennen jullie hem? Hij is eurocommissaris voor de interne markt): “Wij weten wat wij tegen hem moeten zeggen: “Elon, er zijn regels. Je bent welkom, maar dit zijn onze regels. Het zijn niet jouw regels die hier gelden,” Hebben jullie die regels opgesteld kids? Wat denken jullie? Zou het niet raadzaam zijn als we ons drukker gaan maken over meneer Breton zijn uitspraken dan over de kaars van Johan 50 jaar geleden?

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

Hoe komt zo’n man erop om zo’n verhaal de wereld in te gooien vraag je je af. Geloof me, tis volledig geregisseerd. 1 voor 1 worden ze ingezet om het rookgordijn in stand te houden. Als je eenmaal je ziel hebt verkocht is er geen weg terug. Alles zal geopenbaard worden maar geloof me Jezus had het niet over deze onzin.

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

We worden voorbereid op nog veel ranzigere, nog veel afschuwelijkere, gruwelijkere en onmenselijkere details. Details die de mens nog nooit heeft mogen aanschouwen. De waarheid is zo waanzinnig walgelijk dat het eigenlijk niet te bevatten is. Geïnstitutionaliseerde kinderhandel uit naam van Unicef en de Clinton Foundation. Oorlogen die in stand worden gehouden om westerse belangen te dienen, het bewust creëren van klimaatverandering. Ach het gaat nog veel verder. Als ik hier opschrijf hoe verrot alles om ons heen in elkaar zit haak ik zelf ook af. Het is zo in en in triest, ik schaam me zo… Sorry lieverds…

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

Maar gelukkig heeft Lizzie Waterhoen er 4 nieuwe kuikentjes bij! En Willie de Zwaan dobbert iedere dag, gezellig blazend tegen Sam, voorbij. De bonen hebben zin in in de zomer, zij laten zich niet afleiden. Alles zal geopenbaard worden en wij zullen onszelf weer herinneren. Buckle up, it’s gonna be a bumpy ride…

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

https://youtu.be/K67jt8kvyYE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *