Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 april 2022, voedsel kids en “the satanic temple”.

In mijn vlog van gisteren heb ik het over Logica 5 uit het Evangelie van Thomas: ‘Jezus heeft gezegd: Ken wat voor uw gelaat is en wat u verborgen is zal u onthuld worden want niets is verborgen dat niet openbaar zal worden’. Mijn vraag aan jullie, willen we wel zien wat verborgen is?

https://youtu.be/rtF62JjczPU

In Amerika zijn de afgelopen maanden meer dan 8 voedsel productie fabrieken tot de grond toe afgebrand. Je moet dan denken aan slachterijen, fabrieken waar ze meel maken of groenten in blikken stoppen. Vannacht vond ik voor het eerst bewijs dat dit geen toeval is. Kunnen jullie je voorstellen dat er mensen zijn die bewust zorgen voor schaarste in de voedselketen?

https://youtu.be/rtF62JjczPU

The satanic temple gaat een rechtszaak beginnen tegen een lagere school omdat ze geen “after school club” mogen opstarten. Een satanische naschoolse opvang. Woke, gender neutraal, black lives matter en de critical race theory zijn belangrijker dan leren schrijven of rekenen. Dehumanisation, ontmenselijken, dat is waar de politiek en MSM op uit zijn.

https://youtu.be/rtF62JjczPU

Durven we te erkennen wat we voor onze ogen zien gebeuren? Zijn we bereid er tegenin te gaan? Willen we wel dat de waarheid openbaar wordt? Kunnen we hem wel aan. Honderden jaren leven we al in leugens, MSM heeft ze mondiaal verspreid. Het is tijd het verborgene in het licht te zetten! Wees niet bang, alles zal openbaar worden.

https://youtu.be/rtF62JjczPU

https://youtu.be/rtF62JjczPU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *