Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 april 2022, schurft en netelroos, ik heb er al eens over geschreven lieverds.

En daar komt nu hepatitis bij. 2 jaar lang handjes wassen, mondvodden voor en bijna geen lichamelijk contact laat zijn sporen na. Das naar mijn idee niet vreemd. Kinderen moeten snoepjes delen, moeten modder vreten, iedere week met een snotneus rondlopen die ze aan elkaars broek afvegen. Dat horen kids te doen maar is 2 jaar lang niet gebeurt. Ben ik nou gek of ben ik gek?

https://youtu.be/Swz-kVntCZs

Aids, daar heb ik het ook al over gehad. Aids staat voor Acquired Immune Deficiency Syndrome (‘Verkregen ziekte waarbij de afweer niet werkt’). Goh, echt? Immuunsysteem? Hebben we toch niet meer nodig? Daar hebben we tegenwoordig boosters voor. Toch?

https://youtu.be/Swz-kVntCZs

Hoelang nog voor alles in elkaar dondert? Ik ben er zo klaar mee. De leugens, het gedraai, de arrogantie van de macht, hoelang nog voor het duidelijk wordt dat deze mensen er niet voor ons zitten maar voor een zichzelf oppermachtig voelende elite? Karen Hamaker Zondag, zoek haar eens op. Geweldig hoe zij alles op een rustige en heldere manier uit kan leggen. Haar laatste interview staat op youtube, ondanks dat ik het idee heb dat de interviewster niet helemaal snapt waar Karen het op het laatst over heeft is het een zeer verhelderend verhaal voor mensen die feitelijke informatie zoeken. Doorspekt met kennis van eeuwen geleden.

https://youtu.be/Swz-kVntCZs

Kennis van eeuwen geleden! Ik ben er van overtuigd dat ik daar antwoorden kan vinden. Daarom blijf ik de aankomende maanden lezen in de Profetieën van Thomas. Die kennis helpt mij te zoeken in mijzelf, want antwoorden zijn leuk maar voel ik het ook? Ben ik in staat de kern te vinden van ons bestaan? Het goddelijke in ons zijn. Ben ik in staat mijzelf te herinneren.

https://youtu.be/Swz-kVntCZs

https://youtu.be/Swz-kVntCZs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: