Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 april 2022, het blijft fascinerend om te zien lieverds.

Hoe de media het nieuws bepaalt. Sinds zondagavond woed er een burgeroorlog in Frankrijk maar wij hebben het over de eclatante overwinning van die enge bankier in het Élisée en koningsdag. Nederland moet geloven dat het hartstikke goed gaat in de wereld, onze economie draait tenslotte als nooit tevoren, halleluja!

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

Logica 6 gaat net als 5 over de waarheid. Alleen haalt tie de hypocrisie van de mens erbij. Jezus legt uit dat het niet draait om hoe je gedraagt maar dat je niet moet liegen. Geen dingen moet doen die je haat, dat je eerlijk moet zijn tegen jezelf. Zijn er nog mensen die daar de moed voor hebben? Is er nog wel ruimte om eerlijk te zijn?

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

Ik ga er vanuit dat alles een leugen is wat ik heb geleerd in mijn jeugd. Mijn complete wereldbeeld ben ik aan het herzien. Das ook wat Jezus heeft gezegd! Sta op en herinner jezelf. Maar tis niet makkelijk. Er is zoveel afleiding. Das het grootste probleem.

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

En mijn ego, die zit nog steeds in de weg. Al heb ik hem steeds vaker door. Maar ben er nog lang niet das een ding wat zeker is. Gelukkig heb ik nog even om verder te leren. Op zoek naar mezelf, naar de bron.

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

Pffff ik lees hem ff na, ik beloof morgen een minder zeikerig stukkie. Wordt weer tijd voor wat humor! Sorry!

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

https://youtu.be/BXStWYcSv0A

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *