Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 april 2022, hebben jullie het gelezen kids?

De IMF, das de Wereldbank zeg maar, heeft de ecb gewaarschuwd. Iets doen aan de rente is misschien geen slecht idee hebben ze laten weten. Alleen maar een beetje blaten vanuit de hoogte dat het allemaal wel goed komt is niet meer genoeg. 9.7% is het officiële inflatiecijfer voor ons k*tlandje voor de maand maart, daarmee laten we, in Europa, alleen Spanje voor met 9.8%.

Ik ben opgegroeid met de uitspraak: ‘Als Duitsland niest is Nederland verkouden’. Nou Duitsland niest niet maar ligt op het IC aan een boosterinfuus. In weze is Nederland al klinisch dood. Dat klopt ook wel, men voert al orgaantransplantaties uit, het hoornvlies hebben ze al weggehaald, de voorbereiding voor lever, nieren en vooral het hart zijn in volle gang. Blind lopen we doelloos en onwetend in het zonnetje richting de slachtbank.

Ruim 2 jaar schrijf ik hier al over, man wat had ik jullie dit graag bespaard kids. Bewust zijn we door een paar machtswellustelingen naar de afgrond geleid. Ze wisten dat het meerendeel van de bevolking te bang is om er wat aan te doen. Te bang om te verliezen wat ze denken te hebben. Das altijd zo geweest, never waste a good crisis.

Jajaja, het was een klotenacht. En dat terwijl ik gisteren zulke heerlijke momenten heb mogen beleven. Ik mocht weer koken voor een groep leuke mensen. Daarnaast heb ik gras gemaaid met zo’n grasmaaimachine waar je op kan zitten, geweldig! Maar dan de nachten. Ach het hoort er even bij. Tis mooi weer, fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *