Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 april 2022, tis zover kids, ‘t eerste vlogje staat online…

Nou eerste, ik heh al wel eens eerder een poging gedaan maar ik denk dat ik nu een format heb. Geen losse flodder maar iets waar ik op kan doorbouwen. Op zoek naar de herinnering, want dat is de bedoeling, dat ik me weer herinner.

Ik heb het idee dat ik weet wat ik moet herinneren, das volgens mij al heel wat. Daarnaast denk ik te weten waar ik de herinnering kan vinden. Dat klinkt wat sullig. Je zou toch zeggen dat, als je je wat wilt herinneren dan zit dat in jezelf, das logisch maar zo is het niet, denk ik. De herinnering waar ik naar zoek ligt niet alleen in mij maar in alles om mij heen. Daarom kan ik het ook niet alleen, zijn Sam, Frodo, Elanor, Arthur en Willie de Zwaan cruciaal in het proces. En jullie natuurlijk, al zitten jullie misschien niet te wachten op een vader die op youtube zoekt naar de herinnering in een jurk. Die stukkies zijn al erg genoeg.🤠

Maar daar gaat het even niet om! Geloof me, ik twijfel ook wel eens aan mijn gezond verstand. Maar iemand moet het doen. Ik ben nog geen man in een jurk tegen gekomen op social media die op zoek is naar de herinnering, dus dan moet ik maar. Niet dat ik verder niets te doen heb! Wat komt vraagt al genoeg energie. De aanstormende trein is al zo dichtbij dat ik hem kan zien. 2 jaar waarschuwen heeft niets uitgehaald, tijd om erboven te gaan staan.

Ik weet nog niet of ik elke dag een vlog ga maken al heb ik nu al zin in om er weer 1 te maken. Het lijkt me ook wel leuk om wat te gaan editen of er een muziekje onder te plaatsen. Alleen heb ik daar de ballen verstand van, ik weet er zijn van allerlei apps die het voor je doen maar als ik iets probeer ziet het er niet uit. Ik moet nog ff oefenen. Nu eerst maar met Sam op pad, zo vroeg in de ochtend zijn de wegen nog van mij. Het wordt mooi weer, lekker, fijne dag😘

Één reactie op “16 april 2022, tis zover kids, ‘t eerste vlogje staat online…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *