Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 april 2022, Oooooooo wat gebeurt er toch veel met me lieverds!!

Je zou er als normaal mens gek van worden, gelukkig ben ik niet normaal…. Maar dat wisten jullie al🤠.

Sta op en herinner jezelf“ prachtig niet? Vooral het ‘herinner jezelf’. De eerste x dat ik deze zin opschreef maakte ik er, sta op en herinner u, van. Maar dat zegt Jezus niet hij zegt ‘herinner jezelf’ man wat mooi. Er is geen afstand, hij is mij, wij zijn samen.

Jezus sprak: “Herken wat voor uw aangezicht is, en wat verborgen is voor u zal u duidelijk worden. Want niets is verborgen wat niet geopenbaard zal worden.” Dit is de 5de logica uit het Evangelie van Thomas. Het Evangelie van Thomas? Ik zoeken in de bijbel, nergens te vinden…

Gnosis = Kennis in het Grieks. Er is ook gnostiek en er is een gnostische leer. Er waren katharen! In 1321 hebben ze de laatste op de brandstapel gezet, Guillaume Belibaste heette hij. Terwijl de vlammen aan zijn lichaam likte sprak hij een laatste profetie uit. “At the end of seven hundred years, the laurel would turn green again.”

Naast mij staat een grote groene laurier, ik gebruik zijn bladeren voor de soep. Het is Goede Vrijdag, ik ben al weer uren wakker terwijl het pas kwart voor 5 is. Niets is verborgen wat niet geopenbaard zal worden, was ik maar wat eerder op zoek gegaan.

Ik wil vandaag mijn eerste vlog maken. Als jullie het mij niet euvel duiden dan laat ik Openbaringen van Johannes links liggen. Zoals een broeder opmerkte begrijpt 99,99% van de mensen sws niet wat er staat, laat ik er niet van uitgaan dat ik het wel ga snappen. Nu wil ik niet zeggen dat het Evangelie van Thomas een ‘walk in the park’ is, (wat hebben evangelisten en politici gemeen? Ze zijn niet te volgen!) maar onderstaande logica, nr 16 uit het Evangelie is wel goed te volgen. Althans dat vind ik…

16 Jezus sprak: “Wellicht denken de mensen dat ik gekomen ben om vrede op de wereld te werpen, en weten zij niet dat ik gekomen ben om tweespalt op aarde te werpen, vuur, zwaard en oorlog. Want er zullen er vijf in één huis zijn; drie zullen tegen twee zijn, de vader tegen de zoon en de zoon tegen de vader. En ze zullen daar alleen staan”.

4 reacties op “15 april 2022, Oooooooo wat gebeurt er toch veel met me lieverds!!”

Mooi, heel mooi Koert!
Er gebeurt veel in je!
De logica van nr 16
Zet me aan het denken voelen.
Wst word hier bedoelt
Het geeft wel een andere kijk.
Is hier het verschil de splitsing tussen denken en voelen ontstaan?
Het het ontstaan van het dualisme?

Ik ben gisteren begonnen in de Akasha Kronieken een openbaring voor mij. Nadat 2 weken geleden voor het eerst kennis had genomen van de Kronieken.

Je bent zo lekker eigenwijs 🙂

Gnosis betekent inderdaad gewoon kennis. Het woord “Iesus” heeft de uitkomst 888 in de Griekse gematria, waar 666 het “Ne Prhen” is, het beest. Ik gaf je al de link naar het artikel dat je hierover uit het duister kan halen. Koert het lijkt alsof je materieel alles hebt “losgelaten”, maar misschien is dat niet eens echt waar. Het loslaten van alles, betekent ook echt loslaten, vooral die “loop” waar je net als ieder ander in zit. Zodra je geprogrammeerd bent, en dat is al gebeurd in de eerste zeven jaren van je leven, is het heeeeeeeeeeel moeilijk om die programma’s te verwijder. Ik vraag eigenlijk een opnieuw geboren worden, een schone lei en die “computer” alleen nog gebruiken voor de verwerking van lichtsignalen, geluidsgolven, gevoelsgolven (motie van energie, emotie), en nog een paar andere signalen, die van het bestaan een reeel plaatje bouwen. Niet telkens “andermans” programma’s aanspreken, de routines, maar gewoon weer basic. Het geheugen dat je dan ‘leegmaakt’ zet je daarna open voor tja “de universele informatie”, laat de signalen uit het universum op je inwerken en jouw “holografische” kleine wereld, wordt nu ineens een stuk groter, namelijk zo groot als het gehele universum. Zo is het altijd bedoeld geweest. Ik weet niet precies wie er baat bij heeft om ons in geprogrammeerde staat te houden, maar wij zijn in feite super snelle formule 1 racers, die ze dan op stookolie laten rijden, je begrijp de metafoor wel.

De gehele “APO” = weg “CALYPSE” = doek, weghalen van het doek, ontsluieren, openbaren, reveil, reveille (wakker worden), heeft NIETS met het laatste oordeel te maken.
Katholiek = algemeen, dus Rooms katholiek betekent dat Rome per Decreet rond 300 na Chr. (dat mag kennelijk niet meer zo geschreven worden) bepaalde dat er NIET HONDERDEN GODEN meer aanbeden mochten worden, maar 1, MONOTHEISME dus. Dat is ze aardig gelukt door een 1700 jaren durende Tyranny, waarbij elke anders WETENDE, werd vermoord (Ja, brandstapel was erg populair, tegenwoordig doen ze het met Sociaal isolement, monddood maken, opbergen in een psychiatrische instelling, of je financieel te drijven tot wanhoop, ALS je niet HUN geloofssysteem onderstreept, ja onderstreept).

Het verhaal van Iesus, is dus al 500 jaren voor de vermeende Jezus geschreven door Ioannus, een Griek! APOCALYPSE, minsten 500 jaren voor Chrisus geschreven! “Christos” en “Chrisos”, zijn 3000 jaar oude woorden (Grieks) voor “Gezalfde” (precies hetzelfde als de Hebreeuwse “Messiah”) en “Goud (licht)”. Alles, maar dan ook alles is verknipt geraakt, de kennis (boeken en perkamenten) zijn verbrand, of opgeborgen in de geheime bieb van het Vaticaan (van “Vaticinari”, voorspellen, woordvoerder = “profeet”). Daarna is men rond 300 NA de vermeende Christos (888), de leugens en de verwarring systematisch gaan uitrollen. De Katharen waren rechtstreekse afstammelingen van de oorspronkelijke bloedlijn van Abraham (ja die van de mosterd), tot aan de MARIA’s (wat een titel is en geen naam, zoals Papa, Pope, Paus een TITEL IS).

Ik zei al 99,99% weet NIET wat hij/zij geloofd. Het is 1 grote LEUGEN, en de waarheid kun je alleen vinden als je jezelf onderzoekt, maar nog beter Jezelf KENT. Ken uzelf, en u kent de waarheid en het oorspronkelijke verhaal, de openbaringen van Johannes, geven een “roadmap”, een aanwijzing waar je als mens op moet letten, wat zijn de valkuilen en wat zijn de aanwijzingen dat JE ZELF op de goede weg zit.

Allereerst, en ik ga een rot woord gebruiken, TIEFT alles wat je heb geleerd, en opgedrongen hebt gekregen, hebt moeten aannemen, alles wat je gelooft (sowieso VOLKOMEN KRANKZINNIG) in de afvalemmer, gooi het voor mij part bij het GFT afval, als je het maar weggooit!

Dan, gebruik weer een rot woord, PLEUR alle boeken weg en LUISTER naar de natuur en laat het UNIVERSUM jou inspireren, weet hoe nietig en klein (en zeker niet alleen) het aardbolletje is, ER IS tienduizend keer meer dan we weten, ja minstens 35 andere (sterren) rassen in ons universum alleen al! KAP MET ALLE ONZIN, MSM zet uit, veeg met kranten direct je reet af, of gebruik het als kattenbak/vogelkooi vulling, maar alsjeblieft STOP met dat kijken en luisteren naar BUITEN. Kijk naar binnen, voel het ritme van je hart, je ademhaling, begin daar en laat dat nooit meer los. Vandaar uit vertrek je naar een nieuwe wereld. De perceptie van de wereld veranderd als je zelf het universele toelaat en het verstoppende, slopende alledaagse laat voor wat het is. Besef dat je net zo oud bent als het universum zelf, en dat alles in het universum met elkaar verbonden is… as above so below, is waar, alleen moet je wel weten wat boven en onder is, en dat is niet hemel en hel, want dat zijn conceptuele dogma’s, of dogmatische concepten, en daar heeft het universum NIETS mee. Het universum verandert elke nanoseconde (in feite 4 keer kleiner nog). Niets is dogmatisch, er zijn geen concepten. Het universum is altijd aan het creëren en graviteren, van de bron af, naar de bron toe. Alles is altijd uit te drukken in elektromagnetische en magnetische velden, een ritme (hartslag), en een spin (wobble). Alles, en dit is een cadeau wat ik iedereen geef, 12 lagen en elke laag bestaat uit 6 octaven waarbinnen de akkoorden, harmonieën en symfonieën tot stand komen, elke laag beïnvloed de andere laag. De twaalf lagen hebben een omtrek van 10^72 meter, maar het is als een kloppend hart, stel je voor.

Toen je heel even luisterde naar mijn radio uitzending vroeg je je af hoe ik aan die muziek kwam. Dat is minstens 15 jaren sparen en luisteren zei ik. “Er gaat een nieuwe wereld voor me” open, schreef je. Ok, heb jij ooit zoiets op MSM radio gehoord, al was het maar 1 nummer? Nee, he!
Ik draai ongeveer 10 nummers per uur, 240 per dag, laten we zeggen 1400 per week gevarieerd, van topmuzikanten waar de rest van de wereld nog nooit van gehoord heeft en waarom? Ik weet dat ik ooit in de afgelopen 30 jaren, een paar nummer op de reguliere radio heb gehoord. Maar die wereld bestaat ook, en de wereld van de Blues, ga zo maar door. Wat ik wil zeggen, als je je aandacht verlegt wordt ook je wereld steeds groter. Zolang je NIEUWE dingen leert ziet en hoort, blijf je groeien, zodra je in de dogmatiek en paradigma’s gaat zitten ben je eigenlijk al aan het sterven.

Enne virus, dat zijn onze eigen dode cellen! Van cellen maken ze ook “vaccins”, maar die zijn altijd schadelijk (door toxische toevoeging) voor een normaal lichaam. Alsof je een boom volspuit met de sap “van de eigen rottende bladeren”, want “potent juice”, virus, is namelijk al duizend jaren “het sap van rottende bladeren/cellen”. Zie je hoe ziek deze wereld is geworden?

omtrek van 10^72 moet spanwijdte zijn….
“Er gaat een nieuwe wereld voor me” open moet “Er gaat een nieuwe wereld voor me open”

misschien is er een mogelijkheid in te stellen waarbij mensen even hun foutjes kunnen editen? Edit, dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *