Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 april 2022, heerlijk die zon lieverds!

Al was hij gisteren wat flets. Er hing zoveel zooi in de lucht dat het zonnetje er lastig doorheen kwam, Sahara zand, echt?

Wat denken jullie? Is die aanslag daar in NY een op zich zelf staand dingetje of het begin van een reeks? Persoonlijk verwacht ik nog wel een bommetje in de aankomende weken, ergens in het “vrije” westen. Er komt teveel aan het licht, rookgordijnen moeten worden opgetrokken, alles om de waarheid te verdoezelen.

Het is vandaag witte donderdag. Een nederige dag. Nederig, raar woord niet? De dag van het laatste avondmaal waar Jezus voordat hij met zijn 12 discipelen aan tafel ging hun voeten waste. Een nederige taak. Een slaven taak. Jezus wist al wat de aankomende dagen zouden gaan brengen, dat het niet echt een gezellig weekend ging worden. Aan een kruis genageld worden is geen leuk vooruitzicht! In plaats van voeten wassen had tie ook de kuierlatten kunnen nemen. Dat deed hij niet, wat een bikkel!

Nederigheid, opoffering, iets over hebben voor een ander. Het zijn geen populaire woorden meer. Ergens recht op hebben en je deel opeisen ligt meer in ons straatje. Het gekke is dat die waarden, de egoïstische waarden, vooral geaard zijn in onze westerse, op christelijke normen en waarden, gebouwde wereld. Hoezeer ik het ook probeer te ontlopen het komt iedere x weer uit op het geloof, daar ligt het ontstaan van deze chaos, zou de oplossing er ook te vinden zijn?

Vandaar dat ik een aantal bijbels heb aangeschaft. Oude bijbels. Kleine en grote bijbels. In 1 van de kleinere staat geschreven: Voor je verjaardag, van je Vader. Hahahaha, dat zou wat zijn! Dat je in deze tijd een bijbel krijgt van je vader voor je verjaardag. Das nog eens wat anders dan een rijbewijs of een vakantie naar Ibiza.

Ik ga beginnen bij het eind, de openbaringen van Johannes. Gisterenavond heb ik de eerste bladzijden gescand en ben tot de conclusie gekomen dat snellezen er niet in zit. Wat een teksten man! Dus denk ik dat voorlezen wel slim is, dan moet ik me beter concentreren op de tekst. En dan kan ik meteen wat filosoferen over wat ze nou precies bedoelen. Maak ik er een vlogje van, beetje humor erbij, wie weet leer ik er wat van. Daar gaat het tenslotte om in het leven, dat je blijft leren, leren nederig te zijn.

2 reacties op “14 april 2022, heerlijk die zon lieverds!”

Het CONCEPT “God” en alles wat eromheen is “opgemaakt” en in DOGMA’s is ingebakken en vervolgens eeuwenlang geprogrammeerd en opgelegd aan het volk; ik zou er NIET te veel tijd aan besteden!

Ja er staan goede dingen in de bijbel, maar ook in “Pinkeltje”, en “Terug naar Oestgeest”, “De Ontdekking van de Hemel”.

Koert waarom blijf je toch steeds terug grijpen naar het oude/aangeleerde, de MSM als BRON gebruiken en nu weer de Bijbel?

Wat houd jou tegen om de simpele UNIVERSELE wetten te bestuderen, je bent, als je een beetje open staat en nieuwe dingen (die vele miljoenen jaren werken) en het tot je door kan laten dringen, binnen enkele dagen, zo niet uren KLAAR met twijfelen. Binnen 1 dag kan je de WAARHEID voelen/ruiken/zien/horen en proeven. Alles zit in JOUZELF.

Dat is geen egoisme!
Dat is geen nederigheid, slaafsheid, maar snappen dat je LICHT bent, wij allemaal zijn opgebouwd uit licht.

De openbaring van Johannes wordt door 99,99% van de mensheid NIET begrepen, het is een gecodeerd verhaal met een sleutel in de gematria (woorden zijn versleuteld en moeten een bepaalde uitkomst hebben, anders staat er ‘een leugen’).

Ik geef je een link, bestudeer wat daar staat. Het openbaart meer dan duizend bijbel vertalingen of bijbelexegeses bij elkaar.
https://3d5d.space/article/380/breaking-codes-666-777-888-999…?channelName=5ebee906b562d

DE ZON is altijd ONZE GOD geweets, in duizenden woorden komt dat terug.
Elke DAG, is gewijd aan een zgn. GOD. Het wordt “diety” (godheid) komt bij ons terug als “DAG”. Dus elke dag is gewijd aan een andere godheid. Laat dit nou eens go(e)d tot je doordringen, waar zijn ze gaan klooien met al die goden die wij (andere culturen) al duizenden jaren geleden hebben aanbeden? Zijn die dan gestorven? Wat waren de oorspronkelijke goden dan?

Ik zeg je Koert, ik ken de ware oorsprong van het UNIVERSUM en alles wat er uit ontstaat en weer terugkeert. Van de simpele fusies van hydrogen (tot HELIUM, onze ZON, met GOD HELIOS), tot het ontstaan van complexe miniscule microscopisch kleine afgeleiden.

Wij zijn allemaal licht, wij komen oorspronkelijk allemaal uit dezelfde bron en daar gaan we wederom weer in op. De tijd op aarde, is geboorte, groei, bloei, offspring, genieten, afbouw, wederkeren.

Dat is een universeel principe. Alles is trilling/frequentie/amplitude, al die trillingen zijn in interactie met elkaar. Wat wij zien als massa, is in feite gecondenseerd licht, daar waar triljarden trillingen geconcentreerd zijn in het veld. Het veld is het universum zelf.

Maar MAN wat heb ik een RESPECT VOOR JOU!
Laat dat ook gezegd zijn!
Ik ben bijna zover als jou Koert, dan laat ik mij leiden door mijn hart en niet de angst of ik morgen de huur wel kan betalen.

Als je ruimte hebt, laat het me weten.
Ik wil ook gewoon leven, stukje grond geen gelazer.
We zien elkaar hopelijk snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *