Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 april 2022, een kort stukkie lieverds.

Ik ben met van alles bezig maar alles wil nog niet doen wat ik wil. Zo is het hartstikke leuk om te gaan vloggen maar dan moet ik wel wat nuttigs gaan doen. De zoveelste ouwe man die een beetje loopt te klagen, zuchten en steunen over hoe kut alles wel niet is daar zit niemand op te wachten. En dat vind ik ook niet leuk, ik wil er iets van leren, dat jullie er misschien iets van gaan leren, dat lijkt mij leuk!

Nu heb ik wel een plannetje, maar dat heeft meteen weer zoveel voeten in de aarde, ik moet ff kijken of dat wel haalbaar is. De eerste voorbereidingen heb ik al getroffen en het lijkt erop dat het zo bedoeld is. Gisteren heb ik, via marktplaats, een paar boeken aangeschaft. Oude boeken, duizenden jaren geleden al geschreven. In 1 van die boeken heeft de eigenaresse, met de hand, een kort gedichtje geschreven, een gedichtje speciaal voor mij. Ik hoop dat de eigenaresse van het boekje het okay vind dat ik haar schrijven hier herdruk. Mocht ze dit ooit lezen dan alvast een ontzettend dankjewel!

Ik met mijn toga. Met mijn paljas aan. Al staat het mij niet aan. Ik ben Gods harlekijn

En staat u dit niet aan. Bedenk dan met z’n allen. Wanneer ik uit wil vallen Trekt hij de touwtjes aan

Één reactie op “12 april 2022, een kort stukkie lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *