Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 april 2022, het gaat beter weer worden, werd tijd kids.

Man wat ben ik klaar met die kou en regen. Hmmm terwijl ik dit opschrijf begint het weer te regenen. Maar goed, ik zei het al, het gaat beter weer worden, joepie!

Maart mag dan wel droog zijn geweest maar warm wassie allerminst. En daar heb ik behoefte aan, warmte, de zon op mijn huid, zwoele zomeravonden. Ik ben vast niet de enige.

Ik had, vandaag, een fel betoog voor ogen over alle misstanden in de wereld maar het komt er weer eens niet uit. Het grote probleem is dat ik nog niet in staat ben op te schrijven wat ik wil zeggen. Ik krijg het niet voor elkaar zinnen te vormen met de woorden die door mijn hoofd heen schieten. Om het in kooktermen te houden, er liggen verschillende ingrediënten voor me maar ik ken ze niet allemaal. Er zitten onbekende smaken tussen maar ook bekende waarvan ik dacht dat ik ze niet lustte. Het is aan mij ze te leren kennen, ze opnieuw te leren waarderen en te verwerken in een prachtig gerecht.

De vraag is welke tools ik ga gebruiken. De BBQ? De oven of de vuurschaal? Daar ben ik met mijn stukkies nog niet uit. Maar er moet wel gekookt worden! Ik heb honger!

https://youtu.be/tl4yMOmTrYw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *