Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 april 2022, zijn er mensen die er een hele dag naar kunnen kijken kids?

Je kan, via de website van de tweede kamer, de debatten volgen, zouden er mensen zijn die dat volhouden? Een hele dag luisteren naar die over het paard getilde mannetjes en vrouwtjes die daar, open en bloot, ongelooflijk uit hun nek staan te lullen? Een hugoootje die het heeft over EER en GEWETEN, gatverdamme, mag ik het kotsbakje even…

Laat ik er maar over ophouden, het heeft geen enkele meerwaarde hier meer aandacht aan te besteden. Het lost zich vanzelf op, daar ben ik van overtuigd.

De cijfertjes zijn er weer van het cbs, ik had het er gisteren al ff over. De oversterfte zet flink door. Het gaat ‘spannend’ worden, nu het mooier weer word, of zich dat door gaat zetten. Elke week rond de 500 extra doden moet op een gegeven moment op gaan vallen, in een voor 85% gevaxxte wereld, zou je zeggen. Over de onverklaarbare oversterfte in november en december horen we nog steeds niets! Ben benieuwd of die bliksemafleider van een omzigt daar nog een x op terugkomt. Vast wel, als de aandacht weer ergens anders op gericht moet worden.

De wind is weg, das fijn voor mannen met een hoed die veel buiten zijn. De hoed niet opdoen bij het naar buitengaan is geen optie, naakter kan ik me niet voelen. Het gaat iets beter met mijn zij, al voelde ik me gisteren echt beroerd van de pijn. Bij alles wat je doet voel je het, je kan er niet omheen. Nog maar ff rustig an, tis vooral klote voor Sam omdat ik niet zover kan gooien met de bal. Ben druk aan het oefenen daarmee, het loslaten is nog een dingetje. Gelukkig heb ik er 2 en lukt het hem niet ze beide in zijn bek te proppen hoe hard hij dat ook probeert. Ik zie de zon! Dat geeft de burger moed🤠 Fijne dag:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *