Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 april 2022, mijn kont afvegen is een hel kids.

Sam zijn bal weggooien, niet te doen. Juist die kleine dagelijkse handelingen zijn het lastigst omdat ik rechts ben. Proberen jullie je billen maar eens af te vegen met je linkerhand, dat gaat niet. Althans bij mij niet. Mijn linkerhand heeft die fijngevoeligheid niet, die jarenlange oefening om precies de juiste druk uit te oefenen op het papier. Mijn linkerhand scheurt het papier meteen kapot, details zal ik jullie besparen. Ik ga ervan uit dat het duidelijk is.

Ben benieuwd hoelang ik dit blijf voelen, hoop niet te lang. Volgende week beloven ze beter weer en dan moet er gewerkt worden in de tuin. Op dit moment is dat niet te doen, wat een snertweer. Die snert was wel lekker trouwens! Heb van de week maar een grote pan gemaakt. De bedoeling was om te gaan BBQ’n maar gezien het weer was snert een betere keuze, heerlijk! Dat dan weer wel:-)

Inflatie, het staat, eindelijk, op de voorpagina van onze flutkrantjes. Nu het weer ff niet meezit om te gebruiken als angstzaaier heeft men besloten het inflatiespook uit de kast te trekken, een mooie aanvulling op de oorlog. Afgelopen zondag schreef ik al dat het een roerig weekje ging worden, zou klaasje knot(sgek) vandaag of morgen zijn uitgestreken smoel weer tonen? Ons wijs makend dat het allemaal de schuld is van poetin, hij wast zijn handen in onschuld.

De week is nog niet voorbij, morgen is het alweer vrijdag. Ik volg nog steeds elke week de cijfers van het cbs aangaande het aantal doden. We zitten al weer weken in een oversterfte van 4 to 600 doden per week. Zorgvuldig wordt dit niet genoemd in onze rioolpers. 600 doden meer dan normaal, en das pas het begin. Ik ben er klaar voor! Jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *