Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 april 2022, ik ben gisterenavond gevallen kids.

Ik glee uit op mijn crocs in het donker en viel met mijn rechterzijde op een balk. Precies onder mijn ribbenkast, auw…. Alles doet me pijn nu, elke beweging voel ik, zelfs ademen doet pijn, hotseknots.

Crocs zijn levensgevaarlijk als het regent, zo glad als spek. Maar ze zijn zo verdomd handig en lopen nu al 2 jaar best goed. Als het droog is, dat dan weer wel. Ik hoop dat de pijn snel verdwijnt, het zit op zo’n kloteplek waar je constant wel iets mee doet. Slapen was weer een crime, ik slaap graag op mijn rechterzijde maar jullie begrijpen dat dat er niet in zat.

Gelukkig werkt het weer mee de aankomende dagen! De wind en regen razen over het Friesche platteland. Kan ik, zonder me schuldig te voelen, diep wegkruipen en pijn gaan lijden, een paar dagen heel zielig zijn. Das ook best lekker. Auw…. ik ben zo zielig….

Één reactie op “6 april 2022, ik ben gisterenavond gevallen kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *