Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 april 2022, 3 op de 5 Amerikanen liggen wakker ‘s nachts kids!

Ben ik gelukkig niet de enige! Het is heel simpel, ik moet nog minder gaan verwachten, we zijn er gewoon nog niet aan toe. Alles wat ik ooit heb geleerd of gelooft moet ik los gaan laten, nog veel verder dan tot nu toe verwacht. Er moet een alternatief komen roep ik al maandenlang, wat als die er al is.

Alleen niet zoals ik hem voor ogen zie. Er komen geen parallelle samenlevingen waar mensen zich in harmonie en liefde verbinden. Nog niet, nog lang niet. Het is klote maar Hollywood heeft gelijk, eerst moet alles kapot. We moeten alles verliezen voor we openstaan te vertrouwen. Vertrouwen in de kracht van het leven, vertrouwen in Zijn aanwezigheid.

Mijn eigen alternatief zijn, niets bouwen, maar het zijn. Jaaahhaaaa dat wakker liggen brengt je nog is tot iets! Duurt btw wel lang om het hier op te pennen hoor, deze paar alinea’s kosten me nu al uren. Gedachtes zijn moeilijk te vangen in een iPhone als ze niet voorgeprogrammeerd zijn.

Ben er nog lang niet uit hoor, dat duurt nog wel ff. Tis allemaal best veel. Je kan je vooral afvragen of het wel zin heeft, dat hoor ik zo vaak om mij heen. Je kan er toch niets aan veranderen, doe nou maar gewoon mee! En dat geloof ik dus wel, dat ik, jij, wij de verandering zijn. Dat niemand het ziet zou mijn probleem niet moeten zijn….

Één reactie op “5 april 2022, 3 op de 5 Amerikanen liggen wakker ‘s nachts kids!”

Helemaal waar. Ik zag nog steeds heel veel mondkapjes vandaag in de winkels. En dan vraag ik steeds weer, denkt u werkelijk dat die u beschermen. Dan krijg je bijna altijd het antwoord, de regering had ze verplicht, dus dan helpen ze toch. Arme zielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *